Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: Primul war de BuGGed

O scurta prezentare: Vreau sa va prezint tintele de atunci si tintele de azi :)

Link catre filmulet: 

Daca intrebati cu se numeste melodia: 

SKRILLEX - Bangarang feat. Sirah | melodia copilariei

Edited by Shad0w
link editat. pus link catre video-ul original.
  • Upvote 1
Posted

Multumesc celor ce au pus comentari frumoase, si as da orice sa ma intorc in acele momente, cand BuGGed inca era in formare.

Frumos din partea ta sa-mi promovezi fostul canal. :) | Da, a fost frumos primul war. Si mi-a placut mai ales ca am participat.

Ms. :)

Posted

Nu neaparat ca era mai frumos....dar nu era nimeni codat, nimeni nu stia de AIM, WALL, no- recoil s.a.m.d. Atunci jucai de placere, era ceva extraordinar sa fii intr-o mafie.

Posted

Nu se compara vremurile de atunci cu vremurile din ziua de azi...Acum daca pierzi un turf incepi sa faci scandal, sa te dai cu capul de pereti sau mai stiu eu ce. Mai pe scurt sa te oftici, cunosc cativa lider de acest gent, dar nu vreau sa dau nume. Atunci jucai de placere dupa cum a spus si ALEXU., acum joci pentru turfuri / bani / rank  etc.

Posted

Imi aduc aminte cand era Ionut.Xc / Felix lider prin Grove.. :-?? Si ma invatau cum sa tin deagle in mana.. vremuri, tinta default.. nu alte porcarii.

Yep si eu imi aduc aminte..:|

Posted

Acelasi lucru il zic si eu, daca perdeai un turf nu era asa mare cearta, acum sa perzi un turf, liderul face un scandal si ''par sur in cap''. Frumoase vremuri erau atunci..

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp