Popular Post eNdz0rDT Posted April 26, 2014 Popular Post Posted April 26, 2014 (edited) Salutare, buGGed. Am creat acest topic pentru a va arata ce hud, interface editor si fonts folosesc eu. Tin sa mentionez ca Interface Editor-ul este creat de mine, iar celelalte sunt 'imprumutate'. Hud.txd + MiniMap:Cand stai pe loc: CLICK Cand tragi: CLICK MiniMap: CLICK Instalare: Copiati 'hud.txd' in 'GTA San Andreas - models'. Click for DOWNLOAD Interface Editor:Poze: CLICK - Daca doriti sa schimbati numele din 'eNdz0r.' in numele vostru, nu trebuie decat sa va duceti in 'InterfaceEditor.ini' si cautati linia 'Clock.Format=eNdz0r.' si adaugati numele vostru imediat dupa '='. Instalare: Copiati cele 2 fisiere din arhiva in folder-ul unde aveti GTA San Andreas. Click for DOWNLOAD Fonts.txd:Poze: CLICK | CLICK Instalare: Copiati 'fonts.txd' in 'GTA San Andreas - models'. Click for DOWNLOAD Daca va placut, nu ezitati un . As fi recunoscator. Edited April 26, 2014 by eNdz0r. 34
El.Shaarwy Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Eu folosesc deja tinta.. dar nu folosesc interfata.
eNdz0rDT Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Eu folosesc deja tinta.. dar nu folosesc interfata. Da, imi plac, in general, tintele micute. Interfata e una simpla, dar frumoasa.
eNdz0rDT Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Ai +1 de la mine pentru interfata :D Multumesc, apreciez. Mai astept pareri.
TaZz Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Tinta este a lui justinian redimensionata ca nu prea observ.?
eNdz0rDT Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Tinta este a lui justinian redimensionata ca nu prea observ.? Parca exista un topic pe-aici cu tinta. Cred ca da, este a lu' Justinian. De redimensionat, nu stiu sincer.
SwaggMan Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Buna EndZor Ma numesc Alex si imi place Interface-editor dar in loc de numele thau poti sa faci sa scrie SwaggMan ps:dau +1 cand pot
eNdz0rDT Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Buna EndZor Ma numesc Alex si imi place Interface-editor dar in loc de numele thau poti sa faci sa scrie SwaggMan ps:dau +1 cand pot Poftim aici: http://www.filehost.ro/30470187/filehost_InterfaceEditor_1_rar/
Tony.Montana Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Salutare, buGGed. Am creat acest topic pentru a va arata ce hud, interface editor si fonts folosesc eu. Tin sa mentionez ca Interface Editor-ul este creat de mine, iar celelalte sunt 'imprumutate'. Hud.txd + MiniMap:Cand stai pe loc: CLICK Cand tragi: CLICK MiniMap: CLICK Instalare: Copiati 'hud.txd' in 'GTA San Andreas - models'. Click for DOWNLOAD Interface Editor:Poze: CLICK - Daca doriti sa schimbati numele din 'eNdz0r.' in numele vostru, nu trebuie decat sa va duceti in 'InterfaceEditor.ini' si cautati linia 'Clock.Format=eNdz0r.' si adaugati numele vostru imediat dupa '='. Instalare: Copiati cele 2 fisiere din arhiva in folder-ul unde aveti GTA San Andreas. Click for DOWNLOAD Fonts.txd:Poze: CLICK | CLICK Instalare: Copiati 'fonts.txd' in 'GTA San Andreas - models'. Click for DOWNLOAD Daca va placut, nu ezitati un . As fi recunoscator. Frumos, radaru si iconita "aim.exe", oare de la cine sunt ? :( 1
eNdz0rDT Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 (edited) Frumos, radaru si iconita "aim.exe", oare de la cine sunt ? :( Yep. Am precizat ca nu sunt facute de mine. Am facut mai mult topic-ul pentru interfata. Imi place tinta, ai +1. Multumesc! Edited April 26, 2014 by eNdz0r.
Bluu Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 (edited) imi da eroare la interfata, ce sa fac..? Salutare, buGGed. Am creat acest topic pentru a va arata ce hud, interface editor si fonts folosesc eu. Tin sa mentionez ca Interface Editor-ul este creat de mine, iar celelalte sunt 'imprumutate'. Hud.txd + MiniMap:Cand stai pe loc: CLICK Cand tragi: CLICK MiniMap: CLICK Instalare: Copiati 'hud.txd' in 'GTA San Andreas - models'. Click for DOWNLOAD Interface Editor:Poze: CLICK - Daca doriti sa schimbati numele din 'eNdz0r.' in numele vostru, nu trebuie decat sa va duceti in 'InterfaceEditor.ini' si cautati linia 'Clock.Format=eNdz0r.' si adaugati numele vostru imediat dupa '='. Instalare: Copiati cele 2 fisiere din arhiva in folder-ul unde aveti GTA San Andreas. Click for DOWNLOAD Fonts.txd:Poze: CLICK | CLICK Instalare: Copiati 'fonts.txd' in 'GTA San Andreas - models'. Click for DOWNLOAD Daca va placut, nu ezitati un . As fi recunoscator. Endzor, imi da eroare la interfata, nu merge. Pot sa fac ceva? Edited April 27, 2014 by Bluu.
eNdz0rDT Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 imi da eroare la interfata, ce sa fac..? Endzor, imi da eroare la interfata, nu merge. Pot sa fac ceva? Ce eroare, mai exact?
Bluu Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Ce eroare, mai exact? Am descarcat altu' si merge. Mersi oricum.
eNdz0rDT Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Am descarcat altu' si merge. Mersi oricum. Nu ai pentru ce.
Catal1n Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Salutare, buGGed. Am creat acest topic pentru a va arata ce hud, interface editor si fonts folosesc eu. Tin sa mentionez ca Interface Editor-ul este creat de mine, iar celelalte sunt 'imprumutate'. Hud.txd + MiniMap:Cand stai pe loc: CLICK Cand tragi: CLICK MiniMap: CLICK Instalare: Copiati 'hud.txd' in 'GTA San Andreas - models'. Click for DOWNLOAD Interface Editor:Poze: CLICK - Daca doriti sa schimbati numele din 'eNdz0r.' in numele vostru, nu trebuie decat sa va duceti in 'InterfaceEditor.ini' si cautati linia 'Clock.Format=eNdz0r.' si adaugati numele vostru imediat dupa '='. Instalare: Copiati cele 2 fisiere din arhiva in folder-ul unde aveti GTA San Andreas. Click for DOWNLOAD Fonts.txd:Poze: CLICK | CLICK Instalare: Copiati 'fonts.txd' in 'GTA San Andreas - models'. Click for DOWNLOAD Daca va placut, nu ezitati un . As fi recunoscator. +1 Nigga!
WELINGTON Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 @eNdz0r. Ai putea să-mi dai doar acel radar ? Sau acel radar 'funcționează' doar pe baza hud-ului ?
eNdz0rDT Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 @eNdz0r. Ai putea să-mi dai doar acel radar ? Sau acel radar 'funcționează' doar pe baza hud-ului ? Cam asa este. In hud.txd se gaseste radarul + tinta. Poti lua hud-ul, iar cu TXD Workshop inlocuiesti tinta in functie de cea pe care o doresti.
Recommended Posts