RAGNA Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 (edited) Salut din nou buGGed, am vazut ca nu prea va plăcut ținta care am postat-o de pe contul Mickey. Am facut o țintă mult mai bună și sper să vă placă. Ținta nu am postat-o pentru un amărât de +1. Dacă vad pareri bune despre țintă voi reveni cu un edit cu mai multe culori pentru țintă. Poze cu ținta: Ținta download: Pentru a downloada ținta trebuie să dați click dreapta pe ea și selectați ''salvare imagine ca...''. Vreau să vad cât mai multe păreri despre țintă. Nu scrică să o încercați o dată. Edited April 26, 2014 by AIM.Ragna. 8
Miatoris15 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Mie nu-mi pasa cum arata tinta , daca dau bine cu ea , este buna :)
RAGNA Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Tinta a mai fost postata. Nu are cum, ieri am facut-o.
RAGNA Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Cum instalez tinta da stiu is noob :))) O downloadezi, cu ajutorul programului txd workshop deschizi hud.txd și înlocuiești sisteM16-ul tau cu al meu. Enjoy.
RAGNA Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Mulțumesc tuturor, chiar apreciez că apreciați :))
Recommended Posts