GabiRadu Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Radu Marius Gabriel.Varsta: 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt genul de om serios, care daca vrea sa fie respectat, respecta la randul sau. Sunt genul de om care pune suflet in ceea ce face. Sunt genul de om care se intregreaza repede, genul de om prietenos. Sunt genul de persoana care iarta, dar nu uita. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : [RSS]GbYNivel : 16.Nume folosite anterior:-Vechime pe server: 2-3 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut. Poza cu invitatie: (http://i.imgur.com/fbS8slR.png) Link cu faction history: http://bluepanel.bug...rofile/[RSS]GbYCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: yahoo messenger: mariuzick_gabriel_csDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa intru in clanul [AIM] deoarece este un clan serios, cu un Leader cu capu-l pe umeri, cu membri prietenosi si dedicati acestui clan. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Il voi ajuta cu tot ce este nevoie si cu tot ce pot.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.
GabiRadu Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Neutru, nu te cunosc. Da, corect nu am ce zice, nu prea ne cunoastem dar sper ca pe viitor sa o facem.
pr1ce Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 "Cu un lider cu capu-l************* pe umeri? E articol hotarat, se scrie legat. ON:Neutru.
SPIKE Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 contra, level mic, fara faction history. [AIM][RSS]Gby, e bine nu? Macar daca aplicati, aplicati cu niste nume normale.
GabiRadu Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 (edited) Si cum vr sa imi schimb nick-ul? Crezi ca eu nu vreau sa-l schimb? Eu vreau sa am GbY + clan = [AIM]GbY alt ceva. P.S Nu donez sa imi schimb nick-ul, chiar daca am fct o greseala sa pun asa, nu donez doar sa schimb nick-ul, momentan. Scuze de EDIT. Edited April 27, 2014 by GbY
Recommended Posts