Graffitii Creaator Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Am auzit multa lume ca si-a luat moduri pentru masini..asa ca am incercat si eu sa iau..am intrat..am pus mod la sandking..iar dupa 2minute mi-a dat crash,am intrat din nou si cand am iesit din casa..ce sa credeti?..din nou CRASH..si tot asa ..incontinuu..ma poate ajuta cineva? Quote
optical Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Topicul a fost mutat in sectiunea bugged.ro >> SA:MP >> Probleme cu jocul. Quote
GrasuXXX. Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Am auzit multa lume ca si-a luat moduri pentru masini..asa ca am incercat si eu sa iau..am intrat..am pus mod la sandking..iar dupa 2minute mi-a dat crash,am intrat din nou si cand am iesit din casa..ce sa credeti?..din nou CRASH..si tot asa ..incontinuu..ma poate ajuta cineva? Scoate modul de Sandking, îţi provoacă lag. Dacă o să bagi anti-crashuri o să-ti fie si mai rău, aşa că mai bine scoate-l. Quote
Eazy. Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Topicul a fost mutat in sectiunea bugged.ro >> SA:MP >> Probleme cu jocul. Totusi sa mai aratam ca suntem si moderatori , zic :))) pwp. On : Reinstall samp , pune alt gta3 Quote
R3Fl3ex Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Foloseste alci's img editor pentru a baga sandkingul default (deschizi gta3.img din /models). Poftim skinurile originale: http://ge.tt/32wvFke1/v/0 Quote
Graffitii Creaator Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 <<Foloseste alci's img editor pentru a baga sandkingul default (deschizi gta3.img din /models). Poftim skinurile originale: http://ge.tt/32wvFke1/v/0>> Am facut cum ai zis tu si tot imi da crash..cineva cu o alta idee?? Quote
Huanq Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Pai, daca ai un pc din carton mai bine spus, reinstaleaza GTA sau ia un gta3.img nemodificat si il bagi in folderul models. Quote
Graffitii Creaator Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Am pc foarte bun..achizitionat mai acum cateva luni >.< Quote
Gamer Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Nu conteaza pc-ul pentru moduri. Acest lucur conteaza nuami in cazul in care foloesti moduri puternince etc. La tine este problema ca unul dintre modruile puse Nu este adaugat corect/Are o gresala facut de catre autor. Dupa cum observ esti Newbie la partea asta si iti recomand reinstalarea Gta-ului complet. Quote
GrasuXXX. Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Am pc foarte bun..achizitionat mai acum cateva luni >.< Dacă vrei să-ţi meargă bine, ia gta3.img a lui Justinz0r, este foarte bun, nu creează lag şi te ajuţă cu câteva FPS-uri în plus. Quote
Huanq Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Scuze de off-topic, dar am gasit un anti-crash relativ bun *nu la fel de bun ca al meu, dar merge* Link de download: http://rghost.net/54957383 Quote
Po1son Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Am auzit multa lume ca si-a luat moduri pentru masini..asa ca am incercat si eu sa iau..am intrat..am pus mod la sandking..iar dupa 2minute mi-a dat crash,am intrat din nou si cand am iesit din casa..ce sa credeti?..din nou CRASH..si tot asa ..incontinuu..ma poate ajuta cineva? Cel mai simplu, reinstaleaza san andreas-ul. Quote
ZuZu25 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 CRASH-UL se provoaca ,din cauza modurilor bagate in SA-MP ,GTA. Daca nu ,este din cauza PC-ULUI tau .. Quote
Recommended Posts