Savage Benqletz Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Hai noroc. M-am intors. Da cu un alt mod. Efectiv am creat un m4 personalizat, ceva original. Culoarea se schimba in functie de pozitia din care te uiti la arma. Exact, fara nici un colormod sau alt mod. Culorile de pe arma sunt facute 100% de mine. Cine are intrebari, sa-mi ceara PSD. M4 nu este facut de mine [modelul] Dar culoarea personalizata, plina de viata si care se schimba. Eu o numesc arma cameleon. Deagle- In curand[Lucrez la el] Deocamdata o poza sa vad cum vi se pare, apoi download: M4-ul se face din aceste culori, violet etc, se schimba culorile daca schimb unghiul. Astept pareri. 2
Savage Benqletz Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Multumesc, crezi ca trebuie sa public modul?
DanyelMaryan Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Frumos, daca ai putea schimba culorile, cea gen mov, verde etc.. ar fi mai frumos, zic eu. Ar trebuii publicat.
Savage Benqletz Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Frumos, daca ai putea schimba culorile, cea gen mov, verde etc.. ar fi mai frumos, zic eu. Ar trebuii publicat. Fi sigur ca o sa fie multe combinatii. Multumesc.
Recommended Posts