bogdynodye Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 salut,am niste moduri .cs,din greseala am dat sa le deschid cu WorldPad,acum mi le deschide pe toate asa,ce pot face ca sa fie ca inainte?
XxXxExtremexXxX Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Nu prea ai ce sa le faci, nu cred ca le poti readuce la forma de fisier necunoscut, instaleaza sb3 si macar poti vedea cu exactitate ce e in .cs
GrasuXXX. Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 salut,am niste moduri .cs,din greseala am dat sa le deschid cu WorldPad,acum mi le deschide pe toate asa,ce pot face ca sa fie ca inainte? Şi eu le-am deschis cu World, am dezinstalat World si dupa vezi daca merg toate alea care nu-ti mergeau. Si daca-ti merg instaleaza WorldPad inapoi.
bogdynodye Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Şi eu le-am deschis cu World, am dezinstalat World si dupa vezi daca merg toate alea care nu-ti mergeau. Si daca-ti merg instaleaza WorldPad inapoi.eu dezinstalez programe din Ccleaner,pe asta nu mi-l arata acolo ,ce fac :@ ?
GrasuXXX. Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 eu dezinstalez programe din Ccleaner,pe asta nu mi-l arata acolo ,ce fac :@ ? Incearcă să le dezinstalezi din Control Panel -» Uninstall a program E cea mai bună metodă.
bogdynodye Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Incearcă să le dezinstalezi din Control Panel -» Uninstall a program E cea mai bună metodă. Nu-l gasesc.
Gigii. Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Eu zic sa le lasi asa si eu tot la fel le am, se deschid cu Notepad. Nu are nici o importanta.
IonutTudor Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Incearca sa le redenumesti. La finalul numelui sa pui .cs Asa poate merge.
bogdynodye Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Incearca cu Click dreapta si apoi Open with..nu merge. Incearca sa le redenumesti. La finalul numelui sa pui .cs Asa poate merge. am incercat,degeaba.
Huanq Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Downloadeaza-ti notepad++ si le poti edita din el. P.S. Nu inteleg de ce ai vrea sa editezi un fisier din cleo, il poti strica daca nu ai cunostinte C# , doar in cazul in care esti cheater.
GoldwyN.dll Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Downloadeaza-ti notepad++ si le poti edita din el. P.S. Nu inteleg de ce ai vrea sa editezi un fisier din cleo, il poti strica daca nu ai cunostinte C# , doar in cazul in care esti cheater. De ce trebuie sa fii cheater ca sa poti edita un mod CELO, ma lasi?! Voi ganditi cand spuneti ceva?
Huanq Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 De ce trebuie sa fii cheater ca sa poti edita un mod CELO, ma lasi?! Voi ganditi cand spuneti ceva? Pai, hai sa ti-o zic verde-n fata: POTI INTRA IN FISIERUL .CS SI SA STERGI TOT SI SA ZICI LA DOMNU ADMIN CA ESTI CURAT, SAU SA REDENUMESTI TOT, SA STERGI SI SA NU FII PRINS CU UNDELETE360. Ai inteles?
bogdynodye Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Pai, hai sa ti-o zic verde-n fata: POTI INTRA IN FISIERUL .CS SI SA STERGI TOT SI SA ZICI LA DOMNU ADMIN CA ESTI CURAT, SAU SA REDENUMESTI TOT, SA STERGI SI SA NU FII PRINS CU UNDELETE360. Ai inteles? Dacă voiam cu adevărat să fac asta,le puteam edita şi-n NotePad.
GoldwyN.dll Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) Pai, hai sa ti-o zic verde-n fata: POTI INTRA IN FISIERUL .CS SI SA STERGI TOT SI SA ZICI LA DOMNU ADMIN CA ESTI CURAT, SAU SA REDENUMESTI TOT, SA STERGI SI SA NU FII PRINS CU UNDELETE360. Ai inteles?Pai,hai sa iti explic eu,adminii au undelete360 varianta full,cea care costa 23 de dolari,cu aceea varianta poti baga fisierele sterse inapoi in PC,le baga in Gta si vad ca e cheat.Salut! Edited May 12, 2014 by GoldwyN.dll
Huanq Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Pai,hai sa iti explic eu,adminii au undelete360 varianta full,cea care costa 23 de dolari,cu aceea varianta poti baga fisierele sterse inapoi in PC,le baga in Gta si vad ca e cheat. Salut! Scuze de off-topic. Ce varianta visezi tu ba? Au intrat mai multi admini la mine in pc si de fiecare data au luat varianta de pe net, varianta pe care toata lumea o cunoaste..
Recommended Posts