Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cât timp eu şi cu Uzzystein vom fi la conducerea Ballas-ului, această mafie o să domine în LV. Avem membrii de încredere, cu care ştim că dacă ne apucăm să facem o treabă, o facem până la capăt.

OFF: Yakuza atacă turf-ul cu nr 1(HQ Yakuza), având 15-20 de membrii la war, iar Ballas cu 12-13 membrii reuşesc să de lea FAIL(înainte de war, toată lumea credea că este imposibil ca 12 ballasi să apere turf-ul de la HQ Yakuza, având în vedere, că dacă un yakuza moare, el revine pe turf în mai puţin de o secundă, hq-ul lor aflându-se pe turf-ul atacat).

OFF 2: Ballas atacă turf-ul cu nr 1(HQ Yakuza), având 12-13 membrii la war, iar Yakuza cu 15-20 membrii nu reuşesc să ne dea fail, iar Ballas câşţigă(dacă un ballas murea, ajungea înapoi pe turf în 2-3 minute, însă, un ballas omora în medie 5 yakuza pe minut, rămânând în permanenţă 5 ballasi pe turf).

Posted

Nu e nimic stabil pe turfuri.

Intr-o zi poti sa fii rege si maine poti sa fi nimic. Nu va mai laudati ca daca o sa pierdeti o sa faca si ala care v-a batut misto de voi.

O mafie nu o face un player anume sau leaderu, o mafie se face prin membri.

Idem. Ar trebui schimbat sistemul de war...

Posted (edited)

Felicitari pentru Ballas! Dar sa stiti ca nici Grove  nu o sa se lase batuta mai ales in LS;)

Defapt , uita-te la Grove cum este umilita de Corleone, conducerea Grove a ajuns praf, liderul intra o ora pe zi, Grove va pierde toate turfurile, asta e parerea mea. Atunci cand pierzi in fata unei mafii din alt oras esti praf. As intra si eu in Ballas daca mai aveti locuri

Edited by MyhaytzaCJ
Posted

Felicitari pentru Ballas! Dar sa stiti ca nici Grove nu o sa se lase batuta mai ales in LS;)

Deja Groove este depasita =)) de Corleone. Sper sa va mai antrenati Groove Street

Vise mari pentru oameni mici ca tine , daca sunteti atat de tari dc de 4 zile am tot 7-8-9 turfs , sa mai zik ka ataca 2 mafii :| Buni de aruncat in la gunoi .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp