Minimal. Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 e facut , trebuie doar sa faca shadow daca vrea un dns: cs.bugged.ro si o categorie si aia e :D Quote
RaresR Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Si eu te sustin. Deschide un ticket pe panel pentru a lua legatura cu Shad0w. Quote
Minimal. Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 am deschis si mi-a fost innchis pe motiv "nu primim servere in com" nu de shadow de altcineva. Quote
Deliric Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 (edited) Ar fii fain un server de cs 1.6 sau metin. Edited May 7, 2014 by Deliric Quote
Rebe Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Nu cred, ca ar fi Shadow de acord.. a si zis ca o sa ramana doar cu SA:MP .. dar n-ar fi rau si unu de cs. Quote
Minimal. Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Eh poate o sa vada candva topicu asta :)) Quote
GeorgianX Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 +1 ar merge un sv de cs. :D P.S pm me cu ip sa intru si eu :X :wub: Quote
Andrew Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Din cate stiu eu nu sunt planuri de a aduce noi servere in comunitate. Si daca ar fi, probabil ar fi administrate de shad0w cu admini alesi de el, nu server creat de alti membri. Au fost prea multe fail-uri cu servere de minecraft si de CS facute de altii care ori erau goale 24/7 ori aveau admini care faceau abuzuri/aveau 12 ani si sufereau. Decat asa mai bine deloc. Si inca ceva, DACA va fi vreodata vreun server de CS 1.6 pe bugged, probabil ar fi Steam only. N-are rost ca admin sa te chinui cu toti codatii de pe CS-ul ala "ne-oficial" aka luat de pe torrente. Sau mai simplu server de CS:GO - zic si eu... Quote
Minimal. Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 (edited) nu toti gandesc ca tine andrew csu va ramane mereu la putere pana o sa fie steam only peste tot :)) acm eu nu ma milogesc sa intru in com daca shadow ma accepta bn daca nu cauta in alta parte Edited May 9, 2014 by Minimal. Quote
Minimal. Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 chiar nu poate lua nimeni legatura cu shadow macar sai zica sa se uite si sa dea un rasp, pe toti am intrebat nimeni nu stie nimic de el ....of of Quote
RaresR Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 chiar nu poate lua nimeni legatura cu shadow macar sai zica sa se uite si sa dea un rasp, pe toti am intrebat nimeni nu stie nimic de el ....of of Deschide frate un ticket pe panel și îți va răspunde. Quote
Recommended Posts