dragosEU Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [Tutorial] - Walkie Talkie Walkie Talkie-ul este o statie radio prin intermediul careia puteti vorbi cu alti playeri, indiferent de locul in care va aflati sau de distanta, cu conditia ca emitatorul si receptorul sa fie pe aceeasi frecventa.Pentru a folosi un Walkie Talkie mai intai trebuie sa il cumparati de la un 24/7. Intrati intr-un magazin de tip 24/7 si tastati comanda [/buy], dupa care apasati enter. Vi se va deschide un box in care sunt afisate toate produsele. Selectati Walkie Talkie si apasati pe butonul "Buy". Dupa ce ati apasat pe "Buy" va aparea urmatorul mesaj care va anunta ca tocmai ati cumparat un Walkie Talkie, dar va si arata comenzile acestuia. La utilizarea comenzii [/setfreq] ni se arata urmatorul mesaj, care ne spune care sunt frecventele disponibile. Pentru a intra pe o frecventa folositi [/setfreq] urmat de un numar, cum ar fi [/setfreq 107] in cazul de fata. Dupa ce ati scris comanda apasati enter si va va aparea un mesaj care va instinteaza ca v-ati setat Walkie Talkie-ul pe frecventa ceruta. Pentru a vorbi cu cei care se afla pe aceasta frecventa folositi [/wt] urmat de mesajul pe care vreti sa-l transmiteti. Dupa ce apasati enter, pe chat va aparea mesajul dumneavoastra. Sper ca v-am fost de folos.Mai ales celor Newbie. 5
Quid Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 E bun pentru incepatori , felicitari pentru munca depusa.
Catal1n Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Poate pe viitor faci si un tutorial '' install AIM'' :>
Trevor Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 (edited) Apreciez timpul si munca depusa pentru acest tutorial. Edited April 28, 2013 by SINNER.
dragosEU Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 @ eu sincer in viata mea nu am folosi AIM.Nu situ ce ziceti voi ca am AIM. Multumesc Sinner.
NighT Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 @ eu sincer in viata mea nu am folosi AIM.Nu situ ce ziceti voi ca am AIM. Multumesc Sinner. Când știi să tragi și ajungi la un statut, normal ca ai aim. Felicitări pentru tutorial.
MyhaytzaCJ Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 E bun pentru incepatori , felicitari pentru munca depusa.
KeenStep Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 foarte bun tutorialul.Felicitari ptr munca depusa!!
Ruiz Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Bun tutorial pentru incepatori, bravo, tine-o tot asa ! :)
Recommended Posts