Alexander.Capone Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 <alexanderCocalarPupincurist> +1 frt fff tare ms mult idolu meo respekt maxim stima molta mare om mare carakter nu te cunosk </alexanderCocalarPupincurist>
GrasuXXX. Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) se vede că ne cunoaştem de mai mult de 3 ani de zile Na bicepsz0r, Edited May 3, 2014 by SherN
AIM.Dragos Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Foarte frumos pedul ca si celelalte moduri de asemenea.
Justin.Capone Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Na bicepsz0r, Uite aici Thanks de videouri.
Kunter.Capone Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Il voi încerca cănd voi avea timp, felicitări pentru munca depusă Justinian.
FUZION Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Probabil ştiţi povestea de mai demult, am postat animaţiile odată, linkurile de download au mers 1 minut apoi a apărut o eroare la baza de date de la girlshare şi în loc să downloadeze animaţiile la accesarea linkurilor, accesa o arhivă ce conţinea un aim de counter strike 1.6 ce era detectat ca virus. În concluzie am fost banat. shit happens. De data asta am uploadat animaţiile pe domeniul meu personal, pentru a fi sigur că nu se va mai repeta povestea. Deja am cam multe banuri în palmarez, ba pentru postare de keyloggere pe forum (bullshit), ba pentru creaţie de hackuri de mers cu maşina pe apă (huehuehue) şi aşa mai departe :)). Păi trecem direct la subiect, download link: http://saga-studio.ro/justin/animatii.zip Video nu pot să pun, am un laptop băşit şi am 15 fpsuri fără să filmez. Dacă filmez cred că îmi bubuie. Aveţi două fişiere, ped.ifp pe care îl băgaţi în folderul anim, de unde aveţi jocul instalat, şi python.ifp pe care îl băgaţi în fişierul gta3.img folosind programul Spark. frumos bro dar raman la cele vechi, puse de tine.
GF Catalin. Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 E naspa atunci cand te atinge / loveste ceva / cineva cade jos ca nabu :)) eu lam modificat ca normalul
Recommended Posts