Gigii. Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Informaţii din viaţa reală # Nume / Prenume: George Psq # Vârstă: 17 ani # De unde eşti?: Buzau # Cât timp petreci zilnic în faţa monitorului?: Petrec ceva timp...între 3-7 ore. # Cum te-ai descrie? (minim 30 de cuvinte): Eu sunt panaramă așa de felu' meu, da' știu când să fiu serios, am aroganțele mele da' știu cu cine să le fac și cu cine să nu le fac, nu halesc vrăjeala spartă și femeile alea proaste care încearcă să fie perverse și ele. Informaţii din joc # Nick pe server: Pisiq # Nick-uri anterioare: Pisic. # Level şi ore jucate: Level: 10 Ore jucate: 44 # Ai cont premium?: Nu # Facţiunea din care faci parte si ce rank ai?: Taxi LS, Rank 2 # De cât timp joci pe red.bugged.ro?: Aproximativ 2 săptămâni. # Cât timp aloci jocului pe zi?: Între 3-10 ore pe zi. (depinde) # Care a fost cel mai mare rank al tău, într-o factiune?: Este prima facțiune în care am intrat și rank-ul curent este 2. # Eşti de acord să porţi mereu tag-ul [bK]?: Bineînțeles. # Link redpanel.bugged.ro: http://redpanel.bugged.ro/profile/Pisiq Informaţii extra şi regulamentare # Care este motto-ul clanului [bK]?: "Nu lua viata in serios niciodata, oricum nimeni nu iese viu din ea..." # De unde ai aflat de clanul [bK]?: Păi prima casă la care am luat RENT a fost HQ vostru' și am asistat la o ședință întâmplător. # Ce crezi că trebuie schimbat la clan?: Nu știu deocmandată. # Crezi că poţi ajuta cu ceva clanul [bK]? Dacă da, cu ce?: Nu știu, vedem pe parcurs. # De ce doreşti să te alături clanului [bK]? (minim 30 de cuvinte): Vreau să mă alătur acestui clan pentru că din ce am văzut nu sunt copii obosiți și frustrați prin el, nu suferiți de voi în fața calculatorului cum o fac mulți din clanurile celelalte... Acceptat!
aarons619 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Informaţii din viaţa reală # Nume / Prenume: Aaron Spencer # Vârstă: 19 # De unde eşti?: Philippines # Cât timp petreci zilnic în faţa monitorului?: 4-8 hours(ore) # Cum te-ai descrie? (minim 30 de cuvinte): EU sunt un adevărat-gamer dar AS prefera fiind un gamer prietenos, aceasta este prima mea ora SAMP joaca, dar AS vrea sa exploreze mai multe în joc deoarece am jucat cu oameni straini, EU sunt un filipinez şi vorbesc engleză, nu-ti inteleg Roman dar AM putea traduce-le cu ajutorul google. Informaţii din joc # Nick pe server: Celeste # Nick-uri anterioare: Nici Una # Level şi ore jucate: Level 7, 23ores # Ai cont premium?: Nr # Facţiunea din care faci parte si ce rank ai?: Continuare aplicarea pentru NG # De cât timp joci pe red.bugged.ro?: 2 Saptamani # Cât timp aloci jocului pe zi?: # Care a fost cel mai mare rank al tău, într-o factiune?: Nu a fost inca # Eşti de acord să porţi mereu tag-ul [bK]?: Da, AS vrea sa am eticheta şi fi mândru de asta # Link redpanel.bugged.ro: Informaţii extra şi regulamentare # Care este motto-ul clanului [bK]?: Odată ce un BK întotdeauna un BK # De unde ai aflat de clanul [bK]?: AM căutat şi ridică această facţiune pe propria mea. # Ce crezi că trebuie schimbat la clan?: I va explora mai întâi, apoi I se va da comentarii şi sugestii astfel încât clanului putea extinde mai mult. # Crezi că poţi ajuta cu ceva clanul [bK]? Dacă da, cu ce?: Da, prin alăturarea clanului activităţile şi îmbunătăţirea tufis spre un alt membru. # De ce doreşti să te alături clanului [bK]? (minim 30 de cuvinte): VREAU sa se alature BK deoarece, simt ca aceasta factiune poate ajuta-mi un lot, si EU sunt in speranta ca o oameni noi pentru a satisface cel puţin bond cu fiecare alte ori AM jurnal şi să vă distraţi la SAMP lumea.
Mrr Razvan Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Informaţii din viaţa reală # Nume / Prenume:Tanasa Razvan # Vârstă:15 # De unde eşti?:Suceava # Cât timp petreci zilnic în faţa monitorului?:Dupa ora 14:30 pana seara tarziu gen 00:00 # Cum te-ai descrie? (minim 30 de cuvinte):Sunt un tip de treaba prietenos nu trag tepe imi place sa ajut playerii cu ce pot eu sunt glumet ma plictisesc greu ma enervez repede Informaţii din joc # Nick pe server:spion2000 # Nick-uri anterioare:/ # Level şi ore jucate:level 6 42 de ore # Ai cont premium?:nu # Facţiunea din care faci parte si ce rank ai?:/ # De cât timp joci pe red.bugged.ro?: de 3 saptamani # Cât timp aloci jocului pe zi?:6/8 ore # Care a fost cel mai mare rank al tău, într-o factiune?:/ # Eşti de acord să porţi mereu tag-ul [bK]?:Da # Link redpanel.bugged.ro:http://redpanel.bugged.ro/profile/spion2000 Informaţii extra şi regulamentare # Care este motto-ul clanului [bK]?:Nu lua viata in serios niciodata, oricum nimeni nu iese viu din ea # De unde ai aflat de clanul [bK]?:De la Gigi Ce crezi ca trebuie schimbat la clan ?: Nimic # Crezi că poţi ajuta cu ceva clanul [bK]? Dacă da, cu ce?:Ca membru si cu ce mai e nevoie Si cu Buna dispozitie # De ce doreşti să te alături clanului [bK]? (minim 30 de cuvinte):Vreau sa intru in BK deoarece e gigica pretenasu meu aici si vreau sa intru intr-un clan sa raman acolo o vreme Si BK cred ca e alegerea corecta
Recommended Posts