Raulbosullll Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Salut, uite bine, cucerim lvul incet, am luat ieri un turf, in 4-5 oameni + fara mats in hq + fara droguri, le-am dat lectie la aztecas :X Te asteptam ! Quote
dRiNNNkeR Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Bine Raule, multumesc ca imi tii locul de lider la Drugs Dealers, cand revin sper sa il primesc inapoi... Apropo, ce parere ai despre noul meu avatar? :> Quote
Raulbosullll Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 @Drinker cand revii ti-l dau lideru, stai calm :)) e misto avatarul, rupem aztecas, revin-o repede ! Quote
dRiNNNkeR Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 OHoho, as-i veni dar nu pot ca banul tine pana pe 9 Noiembrie la ora 21:32 :)) Quote
Raulbosullll Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Salut, back de la scoala, ce faceti ? Sa vedem cine o sa fie noul Co-lider ! Quote
jOSiF SHAKALU Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Salut, acum am ajuns si eu de la scoala. Quote
Raulbosullll Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Buna seara ! Azi speram sa fim minim 7-8 la war, suntem doar 10 in mafie :@ Aduceti-va colegii / prieteni sa fim si noi 15-20 :) Hai la war la 20:00 ! Quote
silviu1 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Salut. De acum Membrii Drugs nu mai posteaza Mats. Posteaza doar 100grame. Postati Evidenta War/Mats. Aveti timp pana a 19:00 sa postati. Ne auzim in game. Quote
Raulbosullll Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Salut la toti, back de la scoala, ce faceti ? @Silviu ok ! Quote
silviu1 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Felicitari tuturor pentru waru de azi De maine cine mai da /q fara sa ma anunte primeste Faction Warn. La primu war am fost 19 iar dupa toti ati dat /q . Postati Evidenta War/Mats. Nu invoiesc pe nimeni. Quote
VoDcKa Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 (edited) Hai salut , ce mai faceti ? #wrong topic sa nu iau av Edited November 7, 2014 by F4L VoDcKa Quote
Raulbosullll Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 (edited) Salut, eu o sa imi dau demisia, am primit ban pt plugin.... e clar :@ Edited November 7, 2014 by RenkoCuLL Quote
VisanMarian Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 M0r bajeti http://redpanel.bugged.ro/complaint/view/77108 ce comentariu a dat !! :)))))) Quote
deniis.messii@yahoo.com Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Si.... am ramas fara lider.. Quote
VoDcKa Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 (edited) Nu e chiar asa # haide , wrong topic :)) Edited November 7, 2014 by F4L VoDcKa Quote
VoDcKa Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=fIEQXhEKyMk&feature=autoshare cam asa da Bytza ban la playeri 1 Quote
silviu1 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=fIEQXhEKyMk&feature=autoshare cam asa da Bytza ban la playeri E ceva normal. Cand admini te vaneaza sa te baneze e normal. Pacat ca nu m-am asteptat la acest gest din partea lu Bytza. Daca admini au ajuns sa bage coduri in pc-uri la playerii atunci e ceva foarte ... De cand sunt Lider am avut 10 banati in 9 zile. Va dati seama ce boala au admini pe mine. Deja m-am saturat sa ma tot zbat sa le demonstrez ca sunt curat si ca ma baneaza aiurea. Deja nu prea ma mai intereseaza. Am venit sa joc aici ca am stiut ca admini baneaza codati dar nu ma asteptam la asta. De acum aveti grija mare cand sunteti luati la test filmati tot si stati cu ochii beliti. Nu faceti prostia pe care am facut eu. Cand ai prea mare incredere in admini atunci te loveste mai tare. Mi-a facut placere sa va am ca Mmebrii/Colegii. Ne auzim pe skype.(Silviu.mr) Asa se pleca la WAR: Edited November 8, 2014 by .Silviu. 2 Quote
VoDcKa Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) E ceva normal. Cand admini te vaneaza sa te baneze e normal. Pacat ca nu m-am asteptat la acest gest din partea lu Bytza. Daca admini au ajuns sa bage coduri in pc-uri la playerii atunci e ceva foarte ... De cand sunt Lider am avut 10 banati in 9 zile. Va dati seama ce boala au admini pe mine. Deja m-am saturat sa ma tot zbat sa le demonstrez ca sunt curat si ca ma baneaza aiurea. Deja nu prea ma mai intereseaza. Am venit sa joc aici ca am stiut ca admini baneaza codati dar nu ma asteptam la asta. De acum aveti grija mare cand sunteti luati la test filmati tot si stati cu ochii beliti. Nu faceti prostia pe care am facut eu. Cand ai prea mare incredere in admini atunci te loveste mai tare. Mi-a facut placere sa va am ca Mmebrii/Colegii. Ne auzim pe skype.(Silviu.mr) Asta va recomand si eu inainte de test bandicam on si sa nu il lasati cu ammyy ca va poate trimite fisiere fara sa va dati seama cum au facut si cu Silviu mai sus aveti filmarea cum a facut ... Ce pot sa spun nu e frumos din partea staff-ului sa faca asa ceva Cu team vieiwer -> va poate da restart la pc Cu ammyy -> va poate baga coduri in pc Daa au boala pe voi nu prea vad cum puteti scapa de ei Edited November 8, 2014 by F4L VoDcKa Quote
xxxrobertoxxx14 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) cf silviule ? :))) Edited November 8, 2014 by xxxrobertoxxx14 Quote
MagnetO Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Salutare baieti, eu sunt noul lider al factiunii The Rifa. Sper sa ne intelegem bine. Nu uitati sa postati evidenta war/mats. Succes ! Quote
MagnetO Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Noapte buna baieti, am iesit si eu, ne auzim maine. Nu uitati, de maine incep iar war-urile, gata cu mini vacanta. Postati evidenta materialelor, bafta ! Quote
Recommended Posts