Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bine Raule, multumesc ca imi tii locul de lider la Drugs Dealers, cand revin sper sa il primesc inapoi...

Apropo, ce parere ai despre noul meu avatar? :>

Posted

Salut.

De acum Membrii Drugs nu mai posteaza Mats. Posteaza doar 100grame.

Postati Evidenta War/Mats. Aveti timp pana a 19:00 sa postati.

Ne auzim in game.

Posted

Felicitari tuturor pentru waru de azi

De maine cine mai da /q fara sa ma anunte primeste Faction Warn. La primu war am fost 19 iar dupa toti ati dat /q .

Postati Evidenta War/Mats. Nu invoiesc pe nimeni.

Posted (edited)

E ceva normal. Cand admini te vaneaza sa te baneze e normal. Pacat ca nu m-am asteptat la acest gest din partea lu Bytza. Daca admini au ajuns sa bage coduri in pc-uri la playerii atunci e ceva foarte ...

De cand sunt Lider am avut 10 banati in 9 zile. Va dati seama ce boala au admini pe mine. Deja m-am saturat sa ma tot zbat sa le demonstrez ca sunt curat si ca ma baneaza aiurea. Deja nu prea ma mai intereseaza. Am venit sa joc aici ca am stiut ca admini baneaza codati dar nu ma asteptam la asta.

De acum aveti grija mare cand sunteti luati la test filmati tot si stati cu ochii beliti. Nu faceti prostia pe care am facut eu. Cand ai prea mare incredere in admini atunci te loveste mai tare.

Mi-a facut placere sa va am ca Mmebrii/Colegii. Ne auzim pe skype.(Silviu.mr)

Asa se pleca la WAR: Cr1a7lW.png

Edited by .Silviu.
  • Upvote 2
Posted (edited)

E ceva normal. Cand admini te vaneaza sa te baneze e normal. Pacat ca nu m-am asteptat la acest gest din partea lu Bytza. Daca admini au ajuns sa bage coduri in pc-uri la playerii atunci e ceva foarte ...

De cand sunt Lider am avut 10 banati in 9 zile. Va dati seama ce boala au admini pe mine. Deja m-am saturat sa ma tot zbat sa le demonstrez ca sunt curat si ca ma baneaza aiurea. Deja nu prea ma mai intereseaza. Am venit sa joc aici ca am stiut ca admini baneaza codati dar nu ma asteptam la asta.

De acum aveti grija mare cand sunteti luati la test filmati tot si stati cu ochii beliti. Nu faceti prostia pe care am facut eu. Cand ai prea mare incredere in admini atunci te loveste mai tare.

Mi-a facut placere sa va am ca Mmebrii/Colegii. Ne auzim pe skype.(Silviu.mr)

Asta va recomand si eu inainte de test bandicam on si sa nu il lasati cu ammyy ca va poate trimite fisiere fara sa va dati seama cum au facut si cu Silviu mai sus aveti filmarea cum a facut ...

Ce pot sa spun nu e frumos din partea staff-ului sa faca asa ceva

Cu team vieiwer -> va poate da restart la pc

Cu ammyy -> va poate baga coduri in pc

Daa au boala pe voi nu prea vad cum puteti scapa de ei

Edited by F4L VoDcKa
Posted

Noapte buna baieti, am iesit si eu, ne auzim maine.

Nu uitati, de maine incep iar war-urile, gata cu mini vacanta. 

Postati evidenta materialelor, bafta !