Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:Suly

Rank:1

Motivul demisiei: O sa fiu inactiv o saptamana si nu are rost sa tin locul ocupat.

Alte precizari: bafta

• 2 weeks later...
Posted
Nick: Michaels

Rank: 1

Motivul demisiei:Nu mai am timp pentru mafie si mai bine nu mai tin locul ocupat.

Vechime: 3 zile

Alte precizari:Nu mai am cuvinte, iti urez bafat cu functia.

Posted

Nick: Michaels
Motivul demisiei:Nu mai am timp pentru mafie si mai bine nu mai tin locul ocupat.
Alte precizari:Nu mai am cuvinte, iti urez bafat cu functia.

Ai fost deja demis din factiune cu motiv 3/3 Factio Warn, demisia ta a fost facuta cu 30 de minute inainte de terminarea war-urilor. Daca stiai ca nu poti sa mai te tii de mafie puteai face demisia mai devreme de a incepe war-urile sau chiar cu o zi in urma.

Posted
Nick: H0kag3

Motivul demisiei: Incepe scoala si nu mai pot intra la S.A.M.P 

Vechime: 4 zile in The Rifa.

Alte precizari: Bafta

Posted

Nick: H0kag3
Motivul demisiei: Incepe scoala si nu mai pot intra la S.A.M.P 
Vechime: 4 zile in The Rifa.
Alte precizari: Bafta

Demisie acceptata.

Posted (edited)

Nick:c@rl_fcp

Motivul demisiei:Deoarece calculatorul sa stricat si nu am bani necesare pentru al repara:

Vechime:3 zile

Alte precizari:Succes Ciprian ne vom revedea cand o sa repar calculatorul,ti-am promis ceva si nu m-am tinut de cuvant si vreau sa iti dovedesc.Succes cu aceasta functie si cand o sa revin sa o ai.Pentru ca esti un baiat de treaba .

Edited by Razy.
Posted

Nick:c@rl_fcp

Motivul demisiei:Deoarece calculatorul sa stricat si nu am bani necesare pentru al repara:

Vechime:3 zile

Alte precizari:Succes Ciprian ne vom revedea cand o sa repar calculatorul,ti-am promis ceva si nu m-am tinut de cuvant si vreau sa iti dovedesc.Succes cu aceasta functie si cand o sa revin sa o ai.Pentru ca esti un baiat de treaba .

Nick:Clarismatic

Motivul demisiei: Mi sa ars sursa.

Vechime: 4 zile

Alte precizari: mult succes la cucerirea turf.urilor

Demisii acceptate.

Posted

Nick:SmokeScreen

Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva

Vechime:4 zile

Alte precizari: Bafta!

• 2 weeks later...
Posted

Nick: Predat0rHD

Motivul demisiei: Sunt destui copii in aceasta mafie, care ma pun sa dau /quitgroup chiar daca ii fac la deagle. Liderul da demisii numai la cine vrea el, nu da si la cei mai 'favorizati', co-liderul AFK toata ziua. Nu mai am ce sa zic, Erick, mai bine nu ma chemai aici.

Alte precizari: Bafta.

Posted (edited)
Nick: Dantes.

Motivul demisiei: Nu mai vreau, nu-mi plac membrii.

Vechime:  1 days.

Alte precizari:  Salut

Edited by Dantes. Official
Posted
Nick: BlueGaming

Motivul demisiei: Pentru inceput m-am saturat sa intre doar oameni cu pile, si sa vad ca toti sunt tratati bine, iar eu ca un ,,sclav".

Vechime: 3-4 zile.

Alte precizari: Good bye ;)

Posted

Nick: BlueGaming
Motivul demisiei: Pentru inceput m-am saturat sa intre doar oameni cu pile, si sa vad ca toti sunt tratati bine, iar eu ca un ,,sclav".
Vechime: 3-4 zile.
Alte precizari: Good bye ;)

Demisie accepata .

Posted (edited)

Nick: Darkin

Motivul demisiei: O Sa revin.

Vechime: 1 days.

Alte precizari: Multumesc, Succes in continuare, ai facut o foarte buna treaba, cu co-lideru.

Edited by Alliance Persy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp