Alessandro RETIRED Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Nickname:KANE Rank:6 Câte zile ai stat în facțiune?:26 Ce parere ai despre mafia The Rifa?:BUNA Motivul plecării:BAN Alte precizări:= Vei fi demis, bafta.
moldoveanu. Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nickname: Alex.Wrath Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:2 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie foarte buna. Motivul plecării: Plecat din tara. Alte precizări: Bafta.
Alessandro RETIRED Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nickname: Alex.Wrath Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:2 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie foarte buna. Motivul plecării: Plecat din tara. Alte precizări: Bafta. Vei fi demis, bafta.
Radu Manoliu Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Nickname: Gola. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?:17 Ce parere ai despre mafia The Rifa?:CEA MAI BUNA MAFIE EVER. Motivul plecării:Ma las. Alte precizări: Succes Alessandro.
Alessandro RETIRED Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Nickname: Gola. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?:17 Ce parere ai despre mafia The Rifa?:CEA MAI BUNA MAFIE EVER. Motivul plecării:Ma las. Alte precizări: Succes Alessandro. Vei fi demis. Bafta
Gabi GB Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Nickname:xxandr3ixx Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:7 Ce parere ai despre mafia The Rifa?:smechera Motivul plecării:m au banat praduitorii din spec Alte precizări: costinel power
Alessandro RETIRED Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Nickname:xxandr3ixx Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:7 Ce parere ai despre mafia The Rifa?:smechera Motivul plecării:m au banat praduitorii din spec Alte precizări: costinel power Vei fi demis.
P3rs3u Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Nickname: P3rs3u Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 16 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Una foarte buna. Motivul plecării: Vreau in alta mafie. Alte precizări: -
Alessandro RETIRED Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Nickname: P3rs3u Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 16 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Una foarte buna. Motivul plecării: Vreau in alta mafie. Alte precizări: - Vei fi demis, bafta.
ReliaBle_Gamer Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Nickname: xeni$to Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Una foarte buna. Motivul plecării: Vreau sa intru in alta mafie. Alte precizări: Bafta.
Alessandro RETIRED Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Nickname: xeni$to Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Una foarte buna. Motivul plecării: Vreau sa intru in alta mafie. Alte precizări: Bafta. Vei fi demis, bafta.
Blawz0r. Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Nickname:Blawz0r. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia The Rifa?:Ok. Motivul plecării:Nu am timp de war. Alte precizări:succes in continuare, ai grija ce faci cu lead-ul.
Alessandro RETIRED Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Nickname:Blawz0r. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia The Rifa?:Ok. Motivul plecării:Nu am timp de war. Alte precizări:succes in continuare, ai grija ce faci cu lead-ul. Vei fi demis, bafta.
NoStreSsxD Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 (edited) Nickname: Xello Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune: 14. Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie buna. Motivul plecarii: Vreau sa ma duc in LS. Alte precizari: Am pus-o eu, a zis ca are suspend. Edited March 28, 2016 by NoStreSsxD
Alessandro RETIRED Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Nickname: Xello Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune: 14. Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie buna. Motivul plecarii: Vreau sa ma duc in LS. Alte precizari: Am pus-o eu, a zis ca are suspend. Vei fi demis.
EMyCernaT Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Nickname:DrumNVodka Rank:Am rank 2. Câte zile ai stat în facțiune?:15. Ce parere ai despre mafia The Rifa?:Este o mafie foarte buna. Motivul plecării:Ma duc in alta mafie. Alte precizări:Respect tuturor care mi-ati fost colegi, mi-a facut placere sa joc impreuna cu voi la war-uri.
Alessandro RETIRED Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Nickname:DrumNVodka Rank:Am rank 2. Câte zile ai stat în facțiune?:15. Ce parere ai despre mafia The Rifa?:Este o mafie foarte buna. Motivul plecării:Ma duc in alta mafie. Alte precizări:Respect tuturor care mi-ati fost colegi, mi-a facut placere sa joc impreuna cu voi la war-uri. Vei fi demis.
moldoveanu. Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Nickname: NorT0N Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 10 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Ce-a mai buna mafie. Motivul plecării: Banat. Alte precizări: Bafta in continuare Alessandro , vezi ca de acum incepe macelul in LV.
Alessandro RETIRED Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Nickname: NorT0N Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 10 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Ce-a mai buna mafie. Motivul plecării: Banat. Alte precizări: Bafta in continuare Alessandro , vezi ca de acum incepe macelul in LV. Vei fi demis, bafta.
King.MADDOX Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Nickname: MADDOX Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Rupe tot. Motivul plecării: Ma duc hitman. Alte precizări: revin de pe alt cont, ne vedem.
Alessandro RETIRED Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Nickname: MADDOX Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Rupe tot. Motivul plecării: Ma duc hitman. Alte precizări: revin de pe alt cont, ne vedem. Vei fi demis, bafta.
ZakeNN Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Nickname: ZakeNN. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 8 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: E şmecheră, joacă mereu corect aferent corespunzător pe barosăneală. Motivul plecării: Mă duc pe green că aici n-am csf. Alte precizări: Sper că te-am ajutat :#
Alessandro RETIRED Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Nickname: ZakeNN. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 8 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: E şmecheră, joacă mereu corect aferent corespunzător pe barosăneală. Motivul plecării: Mă duc pe green că aici n-am csf. Alte precizări: Sper că te-am ajutat :# Vei fi demis, bafta.
NoStreSsxD Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Nickname:NoStreSsxD Rank:3 Câte zile ai stat în facțiune?:22 Ce parere ai despre mafia The Rifa?:O mafie buna. Motivul plecării:Incerc altceva. Alte precizări:-
Recommended Posts