Vlaic Sebastian Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Nickname: roby.roby Rank: 1 Motivul demisiei: Nu cred ca sunt potrivit pentru aceasta mafie. Vechime: 3 zile Alte precizari: Va urez multa bafta. Aalexey esti un lider bun pentru the rifa.
Alex Costea Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Nickname: roby.roby Rank: 1 Motivul demisiei: Nu cred ca sunt potrivit pentru aceasta mafie. Vechime: 3 zile Alte precizari: Va urez multa bafta. Aalexey esti un lider bun pentru the rifa. Vei fi demis, bafta.
Cactus Tech Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 (edited) Nickname: Tech.CloudNine Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 0 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Bunicica. Motivul plecării: Ma las de mafii. Alte precizări: Sal. Edited April 23, 2016 by TechC9
ExTopuS Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Nickname: Tech.CloudNine Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 0 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Bunicica. Motivul plecării: Ma las de mafii. Alte precizări: Sal. Demisie acceptata.
Huzaifa Ansari Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nickname: ENEMY. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 1 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Bunicica. Motivul plecării: Ma las de mafii. Alte precizări: Sal. bafta
ExTopuS Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nickname: ENEMY. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 1 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Bunicica. Motivul plecării: Ma las de mafii. Alte precizări: Sal. bafta Demisie acceptata.
St.William.. Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) Nickname: Andrak Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?: 2 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: ma las. Motivul plecării: Ma las de server. Alte precizări: Bafta. Edited May 6, 2016 by Saints Sebb
AndersonN Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Nickname: Andrak Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?: 2 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: ma las. Motivul plecării: Ma las de server. Alte precizări: Bafta. Demisie acceptată, succes!
Stan Florian Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nickname: SCR. Rank: 1. Câte zile ai stat în facțiune?: 2. Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie buna. Motivul plecării: Banned. Alte precizări: Voi reveni.
AndersonN Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nickname: SCR. Rank: 1. Câte zile ai stat în facțiune?: 2. Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie buna. Motivul plecării: Banned. Alte precizări: Voi reveni. Demisie acceptată, succes!
AragorN23 Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Nickname: SiEMENS[] Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 2 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie excelenta, cu un lider bun la fel si co-leaderul. Motivul plecării: Am tezele si nu prea mai am timp de sa:mp deoarece vine vara chestii etc. Alte precizări: Mersi Sebb pwpek ne mai auzim :*
AndersonN Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Nickname: SiEMENS[] Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 2 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie excelenta, cu un lider bun la fel si co-leaderul. Motivul plecării: Am tezele si nu prea mai am timp de sa:mp deoarece vine vara chestii etc. Alte precizări: Mersi Sebb pwpek ne mai auzim :* Demisie acceptată.
Ianchis Gabi Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nickname: G@bi Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie buna. Motivul plecării: Nu mai am timp. Alte precizări: Bafta Sebb si Devil.
Devil Saints Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nickname: Devil Rank: 6 Cate zile ai stat: 16 Ce parere ai despre The Rifa: Fara mine - 0 turfs. Motivul plecarii: Am alte oferte de co. Alte precizari: Bafta.
AndersonN Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nickname: Devil Rank: 6 Cate zile ai stat: 16 Ce parere ai despre The Rifa: Fara mine - 0 turfs. Motivul plecarii: Am alte oferte de co. Alte precizari: Bafta. Demisie acceptata.
AndersonN Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nickname: G@bi Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie buna. Motivul plecării: Nu mai am timp. Alte precizări: Bafta Sebb si Devil. Demisie acceptata, succes.
bogdannitz Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 (edited) Nickname: BogdaNNitzRank: 1Câte zile ai stat în facțiune?: 1Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Smecherie pe felie.Motivul plecării: Banat.Alte precizări: Csf n-ai csf, alea alea mapa pe M, cristi din BANAT Edited June 19, 2016 by BogYi
Ct Flr Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Nickname: BogdaNNitz Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 1 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: Smecherie pe felie. Motivul plecării: Banat. Alte precizări: Csf n-ai csf, alea alea mapa pe M, cristi din BANAT Vei fi demis!Bafta.
Cadi Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Nickname: Catalin1010_now Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 2 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O parere foarte buna mai ales despre lider, dar am luat ban . Motivul plecării: Banned. Alte precizări: Multumesc
Ct Flr Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Nickname: Catalin1010_now Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 2 Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O parere foarte buna mai ales despre lider, dar am luat ban . Motivul plecării: Banned. Alte precizări: Multumesc Vei fi demis!Bafta!
Cosm1n. Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 (edited) Nick: pique Rank: 1 Motivul demisiei: Am niste probleme in familie. Vechime: 3 zile. Alte precizari: Wrong. Edited June 23, 2016 by Cosm1n.
Cosm1n. Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Nickname: Pique Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 4 Zile. Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie bine ingrijita, nu trebuie schimbat nimica. Motivul plecării: Am probleme in familie. Alte preciză Bafta in continuare.
Ct Flr Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Nickname: Pique Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 4 Zile. Ce parere ai despre mafia The Rifa?: O mafie bine ingrijita, nu trebuie schimbat nimica. Motivul plecării: Am probleme in familie. Alte preciză Bafta in continuare. Vei fi Demis!Bafta!
Daniel Ionutz Braitor Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nickname:Hekker Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:14 zile Ce parere ai despre mafia The Rifa?:Inca nu mi-am facut o parere. Motivul plecării:Nu imi mai merge calculatoru. Alte precizări:-
Ct Flr Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nickname:Hekker Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:14 zile Ce parere ai despre mafia The Rifa?:Inca nu mi-am facut o parere. Motivul plecării:Nu imi mai merge calculatoru. Alte precizări:- Vei fi demis!Succes!
Recommended Posts