Khultra Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Salutare! Am o problema cu SA-MP-ul , din cauza placii video. Cand intru in SA-MP , respectiv pe server , ma joc putin , fac cate ceva , si placa video "pica" , adica.. apar niste culori random , in linii si dupa aceea , mi se restarteaza PC-ul. Pana acum nu imi facea nicio fita , acum nu stiu ce poate avea. Vreau sa joc SA-MP , dar in acelasi timp vreau si calculatorul , si nu vreau sa il supra-solicit cu SA-MP-ul si pana la urma sa raman fara el. Vreau sa mentionez ca am acest sistem : 1.5GB RAM DDR Placa video Sapphire Radeon 9200 Atlantis 128MB Procesor AMD Athlon 64 3000+ 1.8 GHz Stiu ca de la placa video este problema , dar nu stiu cum sa o rezolv. Si in plus , nu vreau comentarii care sugestioneaza sa imi arunc calculatorul pe geam / sa imi cumpar altul. Imi voi cumpara un calculator nou peste ceva vreme. Si deocamdata , cam vreau sa joc SA-MP , pentru ca am prieteni care sunt aproape de nivelul meu , si nu vreau pe cand ma re-apuc si eu , cu calculator nou , eu sa am nivel 5 , ei 30 (Doar un exemplu.) Deci... Pareri.. cat mai multe! Quote
RaresR Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Nu trebuie să-ți schimbi tot calculatorul doar pentru o placă video. Poți schimba doar placa. ;) Quote
Shifty Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Este posibil sa nu ii mearga cooler-ul si sa se incalzeasca prea tare. Samp nu are grafica si detalii grafice atat de bune incat sa solicite o placa video. Quote
FritzZz Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Parerea mea, arunca geamu pe calculator... Te-ai gandit ca iti arzi placa usor usor jucand samp? :)) Cam asa am facut eu mai demult.. fortam placa sa joc gta 4 si s-a ars... Nu trebuie să-ți schimbi tot calculatorul doar pentru o placă video. Poți schimba doar placa. ;) Proasta idee.. Quote
Recommended Posts