Jump to content

Recommended Posts

Posted

Viata reala:

-Nume real: Mos Daniel
-Varsta: 14 ani.
-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte): Sunt un tip calm ce isi vede de treaba lui, imi place sa comunic si sa intalnesc oameni noi, imi fac destul de usor prieteni, sunt matur, invat repede, sunt istet si iute de mana, nu suport sa stau degeaba, sunt sincer, imi recunosc greseala, am cei 7 ani de acasa, ma acomodez repede, ma descurc in orice situatie, incerc sa ma perfectionez in ce stiu mai bine si sunt recunoscator.

Viata virtuala:

-Nick-name: Danyelss
-Level: 12

-Poza cu /stats: http://i.imgur.com/ltCQh0d.png

-Poza cu /warns: http://i.imgur.com/B0QSjAT.png

-De cat timp joci SA:MP pe Bugged: Joined

2013-07-16 05:06:17

-De unde ai aflat de acest clan: Cautam servere de sa:mp si am dat peste el si m-am gandit sa il incerc.
-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: O sa incerc sa il fac cat se poate de cunoscut si respectat.
-De ce doresti sa intri in acest clan: Doresc sa intru in acest clan pentru ca exista respect intre membri, si sunt de treaba + ca este un clan foarte vechi si cunoscut.
-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce): Nu.

-Nickname-uri anterioare: Nu am avut.
-Ai luat la cunostinta regulamentul clanului: Da.
-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?: Da.

-Care este regula de aur?: Odata ce am intrat in clan trebuie sa imi pun tag-ul si skinul pentru rank-ul detinut!

-Alte precizari: Doresc sa fiu acceptat, pentru ca am mai facut parte din acest clan.

-Messenger: Dany_smeckeru99 - nu radeti il am de la 6 ani...
-Facebook (optional): Danny Mossu
-Skype: Am skype dar nu imi functioneaza placa de sunet, deci nu are rost sa il scriu aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp