sammi Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Viata reala:-Nume real:vali-Varsta:16 ani-Autocaracterizare (minim 20 de cuvinte):Pot spune depre mine ca sunt o persoana cu bun simt , cu o buna capacitate de a lucra in echipa pentru ca sunt membru al unei formatii de dans profesionist , nu imi place sa ma laud cu calitatile mele .-Localitate: insuratei din judetul brailaViata virtuala:-Nick-name:[k3nz0r]-Level:11-Poza cu /stats:http://i.imgur.com/uSf14cg.png-Poza cu /warns:-De cat timp joci SA:MP pe Bugged:2 luni-De unde ai aflat de acest clan:din anunturile de pe server-Cu ce crezi ca poti ajuta clanul: ma voi implica oriunde este nevoie de o mana de ajutor-De ce doresti sa intri in acest clan:as dori sa fac rank cat mai mare si sa ii ajut pe cei noi din clan-Ai avut ban vreodata? (specifica de cate ori si de ce):nu-Nickname-uri anterioare:--Ai luat la cunostinta regulamentul clanului:da-Esti de acord cu schimbarea numelui atat in game, cat si pe forum?:-Care este regula de aur?:sunt obligat sa imi adaug tag-ul si skin-ul pentru rank-ul respectiv in maxim 2h altfel sunt demis-Alte precizari: imi doresc foarte mult sa intru in acest clanContact:-Messenger:p_v4ly_floryn@yahoo.com-Facebook (optional):-Skype:vali preda
Cutu.Cutu. Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 CONTRA - aplicatie facuta in graba - fara poza /mywarns
Recommended Posts