Cutu.Cutu. Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Nick pe server: Cutu.Cutu.Nick-uri anterioare: Nu deţin nickname-uri anterioare.Level: Am nivelul 20.Ai avut ban vreodata?: Nu deţin niciun ban / warn.Daca da, pe ce motiv?: Nu pot răspunde la această întrebare deoarece nu posed niciun ban.Link la userpanel: Click!Poza la /mywarns: Click!Nume: Mă numesc Alex.Varsta: Am 15 ani.De ce vrei sa intri in clan?: Doresc să intru în acest clan, Supremacy, deoarece membrii acestuia dau dovadă de seriozitate, activitate şi respect reciproc, cât si de ambiţie. Deasemenea consider că datele CV-ului meu corespund cu cererile impuse de leader-ul facţiunii.Cum te-ai descrie in 30 - 50 cuvinte?: Sunt o fire serioasă, amabilă, activă şi respectuoasă. Dau dovadă de ambiţie în acţunile pe care le fac şi pe care le plănuiesc a le efectua. După părerea mea, mă regăsesc cu uşurinţă în acest clan şi vreau să învăţ cât mai multe de la acesta.Esti de acord cu regulamentul?: Da, l-am invăţat.ID skype(daca este cazul): casinuta.
razvy96 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 PRO - O aplicatie frumoasa. Te cunosc si esti un tip foarte de treaba.
Recommended Posts