Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cand vreau sa ma conectez la server ori nu se intampla nimic ori imi da crash. Am incercat sa schimb c r a c k -ul dar e degeaba si fara rost .

Edited by Johnny.W
Posted

Dar de ce pe windows xp nu are nimic si pe 7 face figuri?

Windows XP faciliteaza multe jocuri, in sensul ca este mult mai versatil si accesibil in privinta jocurilor. La windows 7 e alta poveste...s-ar putea sa ai nevoie de anumite programe. O sa caut pe net rezolvari si revin cu edit daca gasesc ceva

• Upvote 1
Posted

Baga-ti windows 7 ultimate / home premium e un windows mai avansat care nu ruleaza diferite programe si descarca un san andreas original cu cr.a.c.ck-ul lui asa si instaleaza sa;Mp 0.3z.Nu e neaparat sa folosesti moduri.

Posted (edited)

Ieri , cand am deschis topic ,aveam Windows 7 . Azi am instalat inapoi windows xp si e aceeasi poveste ...

Precizez ca nu folosesc moduri si nici nu am folosit . Daca stiti un site sau ceva de unde pot descarca San Andreas original va rog sa-mi dati mesaj pe privat .

Edited by Johnny.W
Posted

Cand vreau sa ma conectez la server ori nu se intampla nimic ori imi da crash. Am incercat sa schimb c r a c k -ul dar e degeaba si fara rost .

Aceasi problema am avut-o si eu.

Urmeaza uramatorii pasi si o sa mearga.

1. Intra in "Start ".
  2. Scrie " Device Manager".
  3. Selecteaza " Display Adapters ".
  4. Acolo o sa iti apara numele de la driverul tau audio. 
  5. Copiaza acel nume pe Google si cauta un update sau noua versiune pentru el.
  6. Instaleazal si o sa mearga.
Posted

Reinstaleaza jocul cu REVO Uninstaller Pro, iti va sterge toate registrele. Iti garantez ca va functiona, mereu am problema asta. 

Numai comentati daca nu stiti, toate replyurile au fost inutile.

Posted
  • Sterge GTA San Andreas Users Files din My Documents
  • Descarca Revo Uninstaller si il instalezi oriunde pe disc.
  • Dupa ce l-ai instalat. intri in program, cauti GTA San Andreas, dai dublu-click pe el, apesi YES, dupa, bifezi ultima optiune (Advanced) si next.
  • Acum, iti v-a aparea sa dezinstalezi jocul. Il vei dezinstala.
  • Dupa dezinstalare, apesi pe next apoi selectezi toate fisierele si le stergi (ai acolo butonul "delete" sau ceva de genu'), dupa ce le-ai sters, dai next si stergi si fisierele alea la fel.
  • Dupa, instalezi iar jocul.

Tocmai ai sters niste fragremente si registre ale jocului, si ar trebuii sa-ti gaseasca si cele de la moduri.

Posted

Dezinstalează orice mod, inclusiv CLEO.

P.S: Mi-e îmi face asa când vreau să îmi bag moduri cu CLEO, mai precis eroarea asta e de la CLEO.

• 1 year later...
  • 3 months later...