Alex.Tkd Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Stanciu AlexandruVarsta: 15 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, mă numesc Alex și sunt din Cluj-Napoca. Îmi place să pierd timpul pe PC și să fac mișcare. Îmi place sportul, în special fotbalul. Sunt o fire sociabilă, calmă și prietenoasă. Mă împrietenesc repede și îmi place să îmi fac prieteni noi. Îmi place să glumesc, am un simț al umorului foarte bine dezvoltat, dar totul în limita bunului simț.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Alex.TkdNivel : 38Nume folosite anterior: -Vechime pe server: Peste un an.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost banat niciodată. Poza cu invitatie: Click. Link cu faction history: Click.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: stanciu.alex99 De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este unul dintre cele mai renumite clanuri de pe server.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu orice este nevoie.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
AIMGodfather Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) Mai las topic-ul deschis, prea putine voturi + nu au trecut 24 ore de cand a facut aplicatia. Edited May 12, 2014 by AIMPiCi
sebic Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) Nu am rank ca sa raspund la aplicatii. Edited May 13, 2014 by AIMPiCi
HalluCinoGen Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 CONTRA. Cand eram in ballas imi faceai reclamatii.
Recommended Posts