Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume: Stoian Ionut Mihai.
Varsta: 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Pentru inceput ma numesc Stoian Ionut Mihai, sunt o fire intelegatoare, una pe care te poti baza. Sunt emotiv, recunoscator, sunt modest, sunt capabil sa lucrez in echipa daca am cu cine, sunt o fire de treaba care respecta pe cine merita.

Am cei 7 ani de acasa, stiu sa scriu bine din punct de vedere gramatical, si stiu sa ma si exprim corect.

Sunt o fire educata, care stie ce face si nu se lasa mai prejos, si nu se da inlaturi de la nimic.

Am 1.65 metrii inaltime, ochii caprui si parul brunet.

Sunt o fire politicoasa, care stie sa aprecieze cea ce primeste.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : xSkiDroWx
Nivel : 29
Nume folosite anterior: S0N1Q.xD, S0N1QBAWS, LeXus.666, CastieL.
Vechime pe server: Joc de 9 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, pentru auto-cliker, aveam level prea mic sa stiu ce este acela, nu stiam ca daca pui ceva pe tasta '' W '' iei ban.

Poza cu invitatie: 2942v4y.jpg

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/xSkiDroWx

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: stoian.gabi2
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca aici sunt cei mai respectati oameni si vreau si eu sa fiu printre ei.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin prezenta mea.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Aceasta este a 3-a cerere facuta de mine in clanul [AIM] vreau sa primesc si eu o singura sansa multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp