Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut , astazi am sa va prezint mod-ul meu de anticrash 100% functional.

Avantaje : Nu iei niciodata crash iti arata doar warning. 

Cum se instaleaza : Se da copy  + paste in folder-ul  principal GTA SAN ANDREAS

Securitate : Nu este executabil .exe trebuie doar sa dai copy paste , nu contine anumiti virusi , keyloggere , etc. Verificat de 2 antivirusuri , 1 anti-keylogger si pe  site-ul https://www.virustotal.com/

Link Download : http://ge.tt/92U6wvg1/v/0 (  Daca acesta  nu functioneaza datimi un PM si va dau un link de pe Zippyshare.com sau Gishare.com )

Daca tia fost de ajutor  +1 va rog.

Pentru orce probleme datimi un PM si va ajut cu mare placere.

Edited by ManiakEcoo
  • Upvote 6
Posted

Modul asta l-am postat si eu acum vreo cateva zile, doar ca al meu e putin diferit. Elimina crash-ul in proportie de 100% pentru ca are o configuratie excelenta. Nu arata nici erorile pe chat ca sa il incarce:)

Posted

ala mie imi da crash cand imi da unu kill.. 

Nustiu ce are dar reincearca sa-l instalezi poate o sa functioneze.

-----------------------------------------------------------------------------------

Modul asta l-am postat si eu acum vreo cateva zile, doar ca al meu e putin diferit. Elimina crash-ul in proportie de 100% pentru ca are o configuratie excelenta. Nu arata nici erorile pe chat ca sa il incarce:)

Nu am vazut. Daca chiar ai postat nu am vazut. Scz daca chiar l-am repostat dar nu am vazut nici un alt anticrash de genu acesta.

Posted

Nustiu ce are dar reincearca sa-l instalezi poate o sa functioneze.

-----------------------------------------------------------------------------------

Nu am vazut. Daca chiar ai postat nu am vazut. Scz daca chiar l-am repostat dar nu am vazut nici un alt anticrash de genu acesta.

Nu-i nimic. Oricum e diferit cel postat de mine:)

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp