ManiakEcoo Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) Salut , astazi am sa va prezint mod-ul meu de anticrash 100% functional. Avantaje : Nu iei niciodata crash iti arata doar warning. Cum se instaleaza : Se da copy + paste in folder-ul principal GTA SAN ANDREAS Securitate : Nu este executabil .exe trebuie doar sa dai copy paste , nu contine anumiti virusi , keyloggere , etc. Verificat de 2 antivirusuri , 1 anti-keylogger si pe site-ul https://www.virustotal.com/ Link Download : http://ge.tt/92U6wvg1/v/0 ( Daca acesta nu functioneaza datimi un PM si va dau un link de pe Zippyshare.com sau Gishare.com ) Daca tia fost de ajutor +1 va rog. Pentru orce probleme datimi un PM si va ajut cu mare placere. Edited May 13, 2014 by ManiakEcoo 6
Se7v3N Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Modul asta l-am postat si eu acum vreo cateva zile, doar ca al meu e putin diferit. Elimina crash-ul in proportie de 100% pentru ca are o configuratie excelenta. Nu arata nici erorile pe chat ca sa il incarce:)
ManiakEcoo Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 ala mie imi da crash cand imi da unu kill.. Nustiu ce are dar reincearca sa-l instalezi poate o sa functioneze. ----------------------------------------------------------------------------------- Modul asta l-am postat si eu acum vreo cateva zile, doar ca al meu e putin diferit. Elimina crash-ul in proportie de 100% pentru ca are o configuratie excelenta. Nu arata nici erorile pe chat ca sa il incarce:) Nu am vazut. Daca chiar ai postat nu am vazut. Scz daca chiar l-am repostat dar nu am vazut nici un alt anticrash de genu acesta.
Se7v3N Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Nustiu ce are dar reincearca sa-l instalezi poate o sa functioneze. ----------------------------------------------------------------------------------- Nu am vazut. Daca chiar ai postat nu am vazut. Scz daca chiar l-am repostat dar nu am vazut nici un alt anticrash de genu acesta. Nu-i nimic. Oricum e diferit cel postat de mine:)
ManiakEcoo Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 alt link? Dami un pm daca doresti nu ma lasa cu gilshare sau cu zippy pe acest topic nush dc.
ManiakEcoo Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 50% folositor pentru cineva. %10 la suta pentru mine. Clar.
Recommended Posts