Jump to content

Recommended Posts

Posted

A fost greu? Cred ca mai mult de 95% din comunitatea asta stiu cum sa-si puna o tinta sau un radar. Posturi pentru +1. Jalnic.

Posted

A fost greu? Cred ca mai mult de 95% din comunitatea asta stiu cum sa-si puna o tinta sau un radar. Posturi pentru +1. Jalnic.

Dude, multi stiu cum sa isi puna o tinta sau un radar copiind hud.txd in models. Sunt si unii care habar-n-au sa foloseasca txd workshop. Nici macar nu am facut postul asta pentru +1.

Posted

N-are rost sa mai citesc ceea ce ai scris, veniti si voi cu tutoriale noi, pe care lumea chiar vor sa le invete, nu cacanii ca "Hud" si "Radare" sau cum sa-ti bagi mod de masina :|

WTF?.

Posted

N-are rost sa mai citesc ceea ce ai scris, veniti si voi cu tutoriale noi, pe care lumea chiar vor sa le invete, nu cacanii ca "Hud" si "Radare" sau cum sa-ti bagi mod de masina :|

WTF?.

Posted

WTF?.

Clar... Sa inteleg ca tu comentezi aiurea peste tot. Ia zii b0$$ ce tutoriale vrei sa iti fac? dbgovbs.jpgCam dai comentarii aiurea din minut in minut. No offense.

Posted

WTF?.

Posted

Clar... Sa inteleg ca tu comentezi aiurea peste tot. Ia zii b0$$ ce tutoriale vrei sa iti fac? dbgovbs.jpgCam dai comentarii aiurea din minut in minut. No offense.

:D Ce vroiai sa arati prin asta? Ca sunt activ pe forum?. Am limita de post pe secunda, deci nu pot sa fac spam. Vin ca un membru normal, sa-mi dau cu parerea in fiecare topic, deoarece de aceea exista forum-ul.

Iar, dupa acel "reply" lasat de mine ieri, nu doar eu spun asta, ci si alti membrii.

Posted

WTF?.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp