ApostolG Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Tocmai am gasit acest site cu tinte. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati o tinta de pe acel site (in format png) si sa o importati in hud.txd cu txd workshop. (daca nu va descurcati voi reveni cu un video) http://crosshairs.cali-kartell.de/ http://crosshairs.cali-kartell.de/index.php?page=radardiscs sunt si radare. Marea parte din ele sunt cam mari. Sunt si unele bune.
DanyelMaryan Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 A fost greu? Cred ca mai mult de 95% din comunitatea asta stiu cum sa-si puna o tinta sau un radar. Posturi pentru +1. Jalnic.
manu13 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 A fost greu? Cred ca mai mult de 95% din comunitatea asta stiu cum sa-si puna o tinta sau un radar. Posturi pentru +1. Jalnic.
ApostolG Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 A fost greu? Cred ca mai mult de 95% din comunitatea asta stiu cum sa-si puna o tinta sau un radar. Posturi pentru +1. Jalnic. Dude, multi stiu cum sa isi puna o tinta sau un radar copiind hud.txd in models. Sunt si unii care habar-n-au sa foloseasca txd workshop. Nici macar nu am facut postul asta pentru +1.
BlackEvil Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 N-are rost sa mai citesc ceea ce ai scris, veniti si voi cu tutoriale noi, pe care lumea chiar vor sa le invete, nu cacanii ca "Hud" si "Radare" sau cum sa-ti bagi mod de masina :| WTF?.
CERBU.GUTA Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 N-are rost sa mai citesc ceea ce ai scris, veniti si voi cu tutoriale noi, pe care lumea chiar vor sa le invete, nu cacanii ca "Hud" si "Radare" sau cum sa-ti bagi mod de masina :| WTF?.
ApostolG Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 N-are rost sa mai citesc ceea ce ai scris, veniti si voi cu tutoriale noi, pe care lumea chiar vor sa le invete, nu cacanii ca "Hud" si "Radare" sau cum sa-ti bagi mod de masina :| WTF?. Clar... Sa inteleg ca tu comentezi aiurea peste tot. Ia zii b0$$ ce tutoriale vrei sa iti fac? Cam dai comentarii aiurea din minut in minut. No offense.
Se7v3N Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 N-are rost sa mai citesc ceea ce ai scris, veniti si voi cu tutoriale noi, pe care lumea chiar vor sa le invete, nu cacanii ca "Hud" si "Radare" sau cum sa-ti bagi mod de masina :| WTF?.
BlackEvil Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Clar... Sa inteleg ca tu comentezi aiurea peste tot. Ia zii b0$$ ce tutoriale vrei sa iti fac? Cam dai comentarii aiurea din minut in minut. No offense. :D Ce vroiai sa arati prin asta? Ca sunt activ pe forum?. Am limita de post pe secunda, deci nu pot sa fac spam. Vin ca un membru normal, sa-mi dau cu parerea in fiecare topic, deoarece de aceea exista forum-ul. Iar, dupa acel "reply" lasat de mine ieri, nu doar eu spun asta, ci si alti membrii.
Mexicanu.. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 N-are rost sa mai citesc ceea ce ai scris, veniti si voi cu tutoriale noi, pe care lumea chiar vor sa le invete, nu cacanii ca "Hud" si "Radare" sau cum sa-ti bagi mod de masina :| WTF?.
Recommended Posts