Azaow Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 Cred ca nu ar mai trebui sa postezi dac nu sti ce sa postezi :D Fa si tu o poza OMFG se vede ca nu era ata :/ Pe ce te juri ca nu era amea ?
H o f f n e r Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Pe ce te juri ca nu era amea ? Copil mai esti daca e ata pune si tu o poza de pe comunitate!
PanteraSHAF Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nu mai comenta bă iEdy. ( cu i în faţă numelui şi edy cu y ) Nu cred că tu ai ochi de şoim de vezi aşa de bine.
Azaow Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Copil mai esti daca e ata pune si tu o poza de pe comunitate! Ba nab am zis pe prima pagina dc nu am putut sa pun pe comunitatea noastra.Astazi o sa fac poze pe comunitatea noastra. Frumoasa, gg Ms. Frumos, îmi folosești armele. Le folosesc pentru ca imi plac:).
[Haze] Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Destul de nasoala.. si apropo nu sunt nab daca nu pot sa vad, pentru ca in pozele alea nu se vede tinta.
Azaow Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Nu se vede nimic Se vede/ Destul de nasoala.. si apropo nu sunt nab daca nu pot sa vad, pentru ca in pozele alea nu se vede tinta. Atunci esti chior.
[Haze] Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Se vede/ Atunci esti chior. Tu chiar nu intelegi nu? Cum sa vezi tinta aia la pozele alea mici? Nici tu nu o vezi la tintele mici si ma faci pe mine chior.
Azaow Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Tu chiar nu intelegi nu? Cum sa vezi tinta aia la pozele alea mici? Nici tu nu o vezi la tintele mici si ma faci pe mine chior. Eu o vad. Tu chiar nu intelegi nu? Cum sa vezi tinta aia la pozele alea mici? Nici tu nu o vezi la tintele mici si ma faci pe mine chior. O vad.
Zeldak. Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Nu se vede nimic băi nab, toți îți spunem si numai tu vezi bine? Doamne fereste cât de încuiați puteți fi unii
H o f f n e r Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ba nab am zis pe prima pagina dc nu am putut sa pun pe comunitatea noastra.Astazi o sa fac poze pe comunitatea noastra. Ms. Le folosesc pentru ca imi plac:). Mda,cpoil de 10 ani imifine nu imi pasa fa si tu o imagine mai clara! Nu se vede nimic băi nab, toți îți spunem si numai tu vezi bine? Doamne fereste cât de încuiați puteți fi unii Stiu bai frate..
Recommended Posts