Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, mai de mult am avut si eu o problema cu mouse-ul mai exact imi sarea tinta dar in lateral mergea ok aveam mouse sensivity 2 liniute, am tot cautat moduri si am gasit un fisier care se introduce in CLEO si regleaza sensivitatea mouse-ului sa mearga in toate directiile la fel.

http://www.speedyshare.com/sRtdR/Y-Axis-Sensitivity-Fix.rar

+1 daca v-am fost de folos.

Sper sa mearga Link-ul de download, pe girlshare nu mia mers sa pun link-ul..

Edited by Zelkro
  • Upvote 2
Posted

Si eu il folosesc de mult , dupa o perioada de 1 an cat la-m cautat.

Sunt de acord cu tine si eu am cautat de mi-au sarit ochii din cap dar am auzit pe cineva la paint ca intreba daca e BUG si m-am gandit sa il postez pentru cei care nu au auzit de el si sa nu mai caute...

Posted

@,Cu ce ma ajuta?

Daca folosesti mouse sensivity scazut Options-> Control Setup -> Mouse Settings, in sus si jos sare foarte rau tinta dar in stanga si dreapta merge usor adica cum trebuie.

Posted (edited)

@Zelkro bravo ca postezi meritele lui xFuN, ca el ti-a facut rost de asa ceva.

Tea bagat cineva in seama? Modul asta il am de pe gta inside amice si nu te mai baga atat in seama.

EDIT: Si nu am zis ca este facut de mine sau mai stiu eu ce acest mod a fost postat pentru toti care au probleme cu mouse-ul nici de cum in schimbul unor bani sau mai stiu eu ce. Suferi cam mult.

Edited by Zelkro
Posted

Salut, mai de mult am avut si eu o problema cu mouse-ul mai exact imi sarea tinta dar in lateral mergea ok aveam mouse sensivity 2 liniute, am tot cautat moduri si am gasit un fisier care se introduce in CLEO si regleaza sensivitatea mouse-ului sa mearga in toate directiile la fel.

http://www.speedyshare.com/sRtdR/Y-Axis-Sensitivity-Fix.rar

+1 daca v-am fost de folos.

Sper sa mearga Link-ul de download, pe girlshare nu mia mers sa pun link-ul..

Il  descarc si eu.Orcum e la setari sensivity ...

Posted

Am sa il incerc si eu sa vad cummerge.

Daca nu ai probleme cu mouse-ul sa iti sara tinta degeaba il descarci ca nu te ajuta cu nimic. Cred ca este un bug la san andreas si face sa sara tinta foarte rau cu mouse sensivity mic si acest fisier il regleaza. Bafta

Mersi , aveam nevoie de el

Nu ai pentru ce.

Nice.

Merci.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp