Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Stoian Ionut Mihai.
Varsta: 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Pai pentru inceput ma numesc Stoian Ionut Mihai si sunt din Calarasi. Pot spune despre mine ca sunt o fire modesta, cu simtul umorului, pe care te poti baza cand ai nevoie, respect pe cine merita si nu ma las calcat in picioare. Sunt genul de om care are cei 7 ani de acasa, care nu isi baga nasul unde nu-si fierbe oala. Nu ma amesctec in lucrurile care ma depasesc fizic si psihic. Despre aspectul fizic pot spune ca am 1.65 metrii inaltime, parul brunet si ochii caprui. Ador lucrurile simple, respect ce mi se ofera, ador munca in echipa ( bine inteles daca am cu cine sa fac o echipa) si imi place sa ajut cu ce pot oferii. 

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : xSkiDroWx.
Nivel : 30.
Nume folosite anterior: S0N1q.Xd, S0N1QBAWS, LeXus.666, CastieL.
Vechime pe server: Pai am intrat pe 30.08.2013, deci am aproape 9 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, pentru auto-cliker, aveam level mic cand am luat, nu stiam ca daca pui un obiect pe o tasta se ia ban.

Poza cu invitatie: 23j4hfr.png

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/xSkiDroWx

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: stoian.gabi2
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca aici sunt cei mai respectati oameni dupa server.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pai nu stiu sincer, cred ca prin prezenta mea.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? : Da.

Edited by Tiago
Posted

Da, va multumesc celor care mi-au dat pro : Anoxis, RAFIX, RaZzvaN PaulG Mihai si restul. Se pare ca eu nu am fata de clanul vostru. O zi buna tuturor...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp