Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Lucian
Varsta: 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): In ciuda faptului ca nu imi place sa ma descriu si ii las pe ceilalti sa faca acest lucru am sa o fac in cateva cuvinte aici. Sunt perservent, glumesc cu cine imi permite, aplic regula "respecta si vei fi respectat". Ma integrez repede in orice colectiv, avand capacitatea de a lucra in echipa. In ciuda faptului ca stiu sa ascult pe cei care ma indruma spre bine mai fac si greseli, dar na, nimeni nu este perfect.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Selaxad
Nivel : 16
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: Aproximativ o luna.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut niciodata ban.

Poza cu invitatie:  Click

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Selaxad

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype - justme18_lucy
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Consider ca este un clan bazat, cu membrii deosebiti care te astepta cu bratele deschise oricand. Doresc sa intru in acest clan pentru a castiga respectul multora de pe server si pentru a ii influenta pozitiv.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: +1 membru care o sa va faca ziua mai fericita.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord. Daca o sa fiu acceptat o sa schimb numele.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Posted (edited)

CONTRA

PRO, baiat bun =]]

Edited by AIM.Aky_Dyn_17
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp