Selaxad Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: LucianVarsta: 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): In ciuda faptului ca nu imi place sa ma descriu si ii las pe ceilalti sa faca acest lucru am sa o fac in cateva cuvinte aici. Sunt perservent, glumesc cu cine imi permite, aplic regula "respecta si vei fi respectat". Ma integrez repede in orice colectiv, avand capacitatea de a lucra in echipa. In ciuda faptului ca stiu sa ascult pe cei care ma indruma spre bine mai fac si greseli, dar na, nimeni nu este perfect.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : SelaxadNivel : 16Nume folosite anterior: -Vechime pe server: Aproximativ o luna.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut niciodata ban. Poza cu invitatie: Click Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/SelaxadCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Skype - justme18_lucyDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Consider ca este un clan bazat, cu membrii deosebiti care te astepta cu bratele deschise oricand. Doresc sa intru in acest clan pentru a castiga respectul multora de pe server si pentru a ii influenta pozitiv.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: +1 membru care o sa va faca ziua mai fericita.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord. Daca o sa fiu acceptat o sa schimb numele.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.
Stehansen28 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) PRO Edited May 17, 2014 by AIMStehansen28
alex2014 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) CONTRA PRO, baiat bun =]] Edited May 18, 2014 by AIM.Aky_Dyn_17
Recommended Posts