Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Moldovan Mihai

Varsta: 16 ani

Autodescriere:  Sunt o persoana responsabila si sociabila, ascultatoare si corecta, imi place sa ma comport regulamentar, comportamentul meu inspira incredere si maturitate, sunt perfectionist, imi place ca toate lucrurile sa fie la locul lor, pun suflet in ceea ce fac, daca primesc respect ofer respect, apreciez oamenii care merita si cei care muncesc din greu.

STATISTICI ONLINE:

Nick: Cronus

Nivel: 45

Nume folosite anterior: [AIM]Mihai / MIHAIZEW / MyhaytzaCJ.

Vechime pe server: Joc pe server de un an si doua luni.

Ai avut vreodata ban?: Niciodata.

Poza cu invitatie: Click

Link cu faction history: Click

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: myhaytzacj

De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece mi se pare un clan foarte bine organizat, condus de niste persoane cu cacpul pe umeri si mi-ar placea sa fiu si eu acolo unde lumea se simte bine si este o atmosfera placuta, pentru ca, asa am auzit ca se procedeaza in acest clanIn trecut, am facut parte din acest clan insa nu am iesit din vina mea sau din vina altora, adica pur si simplu, in urma unui update s-a refacut clanul si nu am mai incercat sa aplic din nou, pana acum.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta acest clan cu orice este nevoie si cu orice imi sta in putinta.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Edited by Cronus
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp