Sk1p3 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:DevilSoulVarsta:16 ani Localitate:Sebes jud Alba-IuliaAutodescriere (~ 30 cuvinte):Un copil destept cu capul pe umeri..respectuos si care stie ce sa faca intotdeauna. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :DevilSoulNivel :15 pot face 17Nume folosite anterior:Am avut un cont cu numele Sp1k3.Vechime pe server:1 an si ceva pe cel mare cu tot cu asta mic. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da pe cel mare pentru cheats. Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/DevilSoul Contact skype/yahoo messenger:Nu am, deoarece am windows XP dar o sami fac 7 si o sa vorbim.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Sa imi fac prieteni si deoarece este un clan respectuos.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu ce este nevoie.Esti de acord sa adaugi tagu [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server?Desigur.
Sk1p3 Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 KosmyNrN mai citeste in aplicatie ca am avut cont de 38... Vrei sa zici ca tu il ai ... oricum bravo ca ai intrat.!!
Recommended Posts