Jump to content

Problema SAMP

Go to solution Solved by Hawke,

Recommended Posts

Posted

Salut BUGGED. Am si eu o problema cu SAMPUL. Curand, am descarcat niste moduri, iar un mod nu mi-a placut asa ca l-am sters. Iar dupa ce l-am sters nu a mai mers deloc SAMP-ul ( mi se deschidea, scria "Connecting to server" si se bloca totul. Dupa, am dat un  RR la PC, in speranta ca merge. Nu a mers. Un prieten m-a sfatuit sa sterg toate modurile, dar la fel :|. Am si reinstalat Sa:Mp-ul si la fe :||

Precizez ca SAN ANDREAS SINGLE merge, si ca SA:MP mergea fara nici o problema cu modurile. Ce pot face?

Posted

Salut BUGGED. Am si eu o problema cu SAMPUL. Curand, am descarcat niste moduri, iar un mod nu mi-a placut asa ca l-am sters. Iar dupa ce l-am sters nu a mai mers deloc SAMP-ul ( mi se deschidea, scria "Connecting to server" si se bloca totul. Dupa, am dat un  RR la PC, in speranta ca merge. Nu a mers. Un prieten m-a sfatuit sa sterg toate modurile, dar la fel :|. Am si reinstalat Sa:Mp-ul si la fe :||

Precizez ca SAN ANDREAS SINGLE merge, si ca SA:MP mergea fara nici o problema cu modurile. Ce pot face?

Ai putea sa spui care a fost modul cu pricina?

• Solution
Posted

Fisierele din Grand Theft Auto San Andreas nu au nici o treaba cu sa:mp, care foloseste models si anim doar. Cauta pe google o imagine gta3.img default, daca nu merge reinstall direct la tot GTA-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp