Alex4You Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Salut BUGGED. Am si eu o problema cu SAMPUL. Curand, am descarcat niste moduri, iar un mod nu mi-a placut asa ca l-am sters. Iar dupa ce l-am sters nu a mai mers deloc SAMP-ul ( mi se deschidea, scria "Connecting to server" si se bloca totul. Dupa, am dat un RR la PC, in speranta ca merge. Nu a mers. Un prieten m-a sfatuit sa sterg toate modurile, dar la fel :|. Am si reinstalat Sa:Mp-ul si la fe :|| Precizez ca SAN ANDREAS SINGLE merge, si ca SA:MP mergea fara nici o problema cu modurile. Ce pot face?
Se7v3N Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Salut BUGGED. Am si eu o problema cu SAMPUL. Curand, am descarcat niste moduri, iar un mod nu mi-a placut asa ca l-am sters. Iar dupa ce l-am sters nu a mai mers deloc SAMP-ul ( mi se deschidea, scria "Connecting to server" si se bloca totul. Dupa, am dat un RR la PC, in speranta ca merge. Nu a mers. Un prieten m-a sfatuit sa sterg toate modurile, dar la fel :|. Am si reinstalat Sa:Mp-ul si la fe :|| Precizez ca SAN ANDREAS SINGLE merge, si ca SA:MP mergea fara nici o problema cu modurile. Ce pot face? Ai putea sa spui care a fost modul cu pricina?
Maikelele. Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Si eu am tot problema asta doar ca am sters (fast connect) si dupa nu mi-a mai mers nici un sv dc oare?...
Solution Hawke Posted May 26, 2014 Solution Posted May 26, 2014 Fisierele din Grand Theft Auto San Andreas nu au nici o treaba cu sa:mp, care foloseste models si anim doar. Cauta pe google o imagine gta3.img default, daca nu merge reinstall direct la tot GTA-ul.
Recommended Posts