Maikelele. Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Am o problema cu samp-ul asa imi tot este de 3 zile !!!!! Ce sa fac? Quote
KenRappa Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Mihai, iti dau un sfat. Ia-ti un alt #####, verifica conexiunea la internet, reintroduce serverele. Daca faci aceste lucruri in zadar, reinstaleaza-ti din nou GTA San Andreas + SA:MP. Sper sa-ti mearga. Quote
Maikelele. Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 La conectiune vad ca este buna dar chestia este ca mai am jocuri online(metin,micro volts,cs..) si nici ele merge.. Quote
Layzz Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Deci, 1. șterge serverul blue.bugged.ro din lista ta de servere. 2. Adaugă-l din nou blue.bugged.ro 3. Ieși din programul samp, cel cu lista serverelor. 4. Intră din nou în program. La conectiune vad ca este buna dar chestia este ca mai am jocuri online(metin,micro volts,cs..) si nici ele merge.. Quote
Recommended Posts