RayaN Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Eu prefer mai mult la Oraş, deoarece este mai modern. Edited May 21, 2014 by RayaN 1 Quote
Rollz Rollz Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Prefer la oras. E mai modern si ai cu ce să te distrezi. Quote
MoveNow Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 La sat. Ete mai mult aer curat,liniste si poti trai din propria munca fara a cheltui prea multi bani. Quote
Keldon Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Prefer la sat dar foarte aproape de oras, sa am toate necesitatile, sa am autobuse care circula des. Asta e perfect pentru mine :) Quote
MikeA. Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 De preferabil la oraş, normal. Dar uneori chiar îmi doresc să mă retrag în locuri mai liniştite precum satul bunicilor. Quote
Scrum Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Am stat la oras o mare parte din copilarie, de ceva ani m-am mutat la tara. Pot sa spun sincer ca este mult mai frumos la tara, poti sa te distrezi in multe feluri, vrei sa faci si tu un gratar ca omu' nu ai treaba de nimeni, il faci in curte la tine, vrei sa iti speli masina nu mai dai 50 de lei la spalatorie ti-o speli si ti-o ingrijesti tu singur, vrei sa asculti muzica in blana nu ai treaba de nimeni si multe alte lucruri. Acum fiecare cu treaba lui, depinde si de gusturi. Quote
cosmin22 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 La Tara, fiindca imi place mirosul curat si nu se aud tot felul de microbuze / masini de mare tonaj. Quote
Pavlovsk. Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 La oras e mai frumos, dar la sat e mai spatios. Quote
Elisei Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 La Tara, fiindca imi place mirosul curat si nu se aud tot felul de microbuze / masini de mare tonaj. Quote
Monzachino Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 la oras lol ai toate necesitatile; suntem in sec. XXI wake-up :| Quote
DanielDG Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 La oras, chiar daca in orase e agitatie mare, aer poluat, nu prea esti linistit. Suntem in secolul in care techonologia este mareata. La tara sincer e umpic mai bine deoarece nu e aer poluat, masini/tiruri sa treaca in prostie sa polueze aeru. Cu o curte spatioasa si sincer la tara la bunici am vrut sa ma mut ceva timp pe acolo [cateva luni] dar din pacate in acel sat [numit Brosteni] sunt mai mult Batrani/Batrane. Quote
IonutTudor Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Eu locuiesc la tara (Malu Mare, oras Craiova, Dolj) si tot la tara vreau sa raman. Am o curte mare si frumoasa, nu ma deranjeaza vecinii, sunt la 12km de oras, am piscina si discoteca in sat, aer curat, la 2km de Jiu si padure si unde stau eu nu sunt multi batrani....sunt mai multi tineri de peste 20 de ani. Edited June 6, 2014 by Whats_UP Quote
Recommended Posts