LexXxuS1 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Model Cerere:Nickname: Level: Nume real: Varsta reala: Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Intervalul de timp in care joci SA:MP: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Cate warn-uri ai in joc?(motiv): Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Poza cu /stats(obligatorie): Alte precizari: Cerinte: Minim level 5. Cunoaşterea regulamentului şi a informaţiilor. Activitate. Seriozitate. Capacitatea de a lucra in echipa. Cei 7 ani de acasa. Capacitatea de a scrie corect gramatical. Capacitatea de a învăţa ceva şi de a pune în practică ceea ce ai învăţat. Trup si suflet fata de ceea ce facem impreuna. Să ai licenţa de arme achiziţionată. Fara Aplicatii colorate, cele simple pot fii citite mai repede. Edited May 19, 2014 by LexXxuS1 Quote
Smok3 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Nickname: Prestin Level: 23 Nume real: Bairli Hakan Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):BulletProof GroveUnit De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Este un clan deosebit decat celelalte Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:Mere fara AFK sau SLEEP Intervalul de timp in care joci SA:MP:Ziua si Seara Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da Cate warn-uri ai in joc?(motiv):1.3 limbaj vulgar Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu Poza cu /stats(obligatorie):http://i.imgur.com/Ycb4veS.jpg Alte precizari: Nu Quote
LexXxuS1 Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Nickname: Prestin Level: 23 Nume real: Bairli Hakan Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):BulletProof GroveUnit De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Este un clan deosebit decat celelalte Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:Mere fara AFK sau SLEEP Intervalul de timp in care joci SA:MP:Ziua si Seara Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da Cate warn-uri ai in joc?(motiv):1.3 limbaj vulgar Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu Poza cu /stats(obligatorie):http://i.imgur.com/Ycb4veS.jpg Alte precizari: Nu Acceptat! Quote
Steven Cojo Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Nickname: SaMaeL Level: 10 Nume real: Samael Stefan Robert Varsta reala: 17 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Imi place clanul ,am auzit ca este serios si vreau sa fac parte din el. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 17-18 fara sleep Intervalul de timp in care joci SA:MP: Dimineatza pana seara Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0/3 warnuri Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu am Poza cu /stats(obligatorie): http://i.imgur.com/lHRRiov.png Alte precizari: Nu am. Quote
LexXxuS1 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Nickname: SaMaeL Level: 10 Nume real: Samael Stefan Robert Varsta reala: 17 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Imi place clanul ,am auzit ca este serios si vreau sa fac parte din el. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 17-18 fara sleep Intervalul de timp in care joci SA:MP: Dimineatza pana seara Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0/3 warnuri Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu am Poza cu /stats(obligatorie): http://i.imgur.com/lHRRiov.png Alte precizari: Nu am. Acceptat! Quote
YoDaNyyMhaa Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Nickname: danyyy36 Level: 13 Nume real: Daniel Varsta reala: 14 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):Ninjaa De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: As vrea sa aflu chesti noi si cred ca acest clan va fi ideal Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:5-6 ore Intervalul de timp in care joci SA:MP:17:00-00:00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?:Desigur Cate warn-uri ai in joc?(motiv):Nu am avut niciodata Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: NU....nu o am suspendata Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/LKD7976 Alte precizari: .... Quote
LexXxuS1 Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Nickname: danyyy36 Level: 13 Nume real: Daniel Varsta reala: 14 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):Ninjaa De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: As vrea sa aflu chesti noi si cred ca acest clan va fi ideal Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:5-6 ore Intervalul de timp in care joci SA:MP:17:00-00:00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?:Desigur Cate warn-uri ai in joc?(motiv):Nu am avut niciodata Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: NU....nu o am suspendata Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/LKD7976 Alte precizari: .... Acceptat! Quote
MadalinPetrea Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Nickname: madalin5 Level: 16 Nume real: madalin Varsta reala: 14 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): nu am avut alte nick-uri De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Vreau sa ma alatur acestui clan fiindca imi place modul de organizare Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5 ore Intervalul de timp in care joci SA:MP: 17:00-22:00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): niciunul Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: nu am licente suspendate Poza cu /stats(obligatorie): http://i.imgur.com/Lp3hxx6.png?1 Alte precizari: ii salut pe toti cei din clan Quote
LexXxuS1 Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Nickname: madalin5 Level: 16 Nume real: madalin Varsta reala: 14 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): nu am avut alte nick-uri De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Vreau sa ma alatur acestui clan fiindca imi place modul de organizare Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5 ore Intervalul de timp in care joci SA:MP: 17:00-22:00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): niciunul Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: nu am licente suspendate Poza cu /stats(obligatorie): http://i.imgur.com/Lp3hxx6.png?1 Alte precizari: ii salut pe toti cei din clan Acceptat! Quote
Zamfirescu Emil Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Nickname: Al3xZinko Level: 6 Nume real: Zamfirescu Emil Varsta reala: 14 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): qLay si qBlackBow De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Vreau sa ma alatur acestui clan fiind ca imi place modul de organizare si cred ca pot ajuta clanul ! Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-9 ore E vacanta si imi permite timpul ! Intervalul de timp in care joci SA:MP: 08:00-23:00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0 Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu am licenta SUSPENDATA dar am licenta actuala ! Poza cu /stats(obligatorie): file:///C:/Users/Alex/Desktop/stats.jpg Alte precizari: In salut pe cei din clan si sper sa particip si eu din el in cel mai scurt timp ;) Edited June 25, 2014 by Al3xZinko Quote
LexXxuS1 Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Nickname: Al3xZinko Level: 6 Nume real: Zamfirescu Emil Varsta reala: 14 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): qLay si qBlackBow De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Vreau sa ma alatur acestui clan fiind ca imi place modul de organizare si cred ca pot ajuta clanul ! Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-9 ore E vacanta si imi permite timpul ! Intervalul de timp in care joci SA:MP: 08:00-23:00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0 Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu am licenta SUSPENDATA dar am licenta actuala ! Poza cu /stats(obligatorie): file:///C:/Users/Alex/Desktop/stats.jpg Alte precizari: In salut pe cei din clan si sper sa particip si eu din el in cel mai scurt timp ;) Acceptat! 1 Quote
sandu98 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Nickname: saNNdu Level: 12 Nume real: Sandu Varsta reala: 16 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): - De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: pentru ca imi place accest clan si asi vrea sa fac parte din el. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 3-4 ore Intervalul de timp in care joci SA:MP: depinde mai mult seara de la 9-10-11 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 2/3 (motiv: DM.) Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: nu am. Poza cu /stats(obligatorie): http://imgur.com/WvReTVJ Alte precizari: sper sa fiu acceptat Quote
cosminacosmi Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Nickname: Cosminacsm Level: 8 Nume real: Cosmina Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):csmcosma De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Este un clan deosebit decat celelalte Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:10 Intervalul de timp in care joci SA:MP:Ziua si Seara Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da Cate warn-uri ai in joc?(motiv):1.3 limbaj vulgar Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu Poza cu /stats(obligatorie):http://i.imgur.com/TAodiUB.png Alte precizari: Nu Quote
LexXxuS1 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Nickname: saNNdu Level: 12 Nume real: Sandu Varsta reala: 16 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): - De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: pentru ca imi place accest clan si asi vrea sa fac parte din el. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 3-4 ore Intervalul de timp in care joci SA:MP: depinde mai mult seara de la 9-10-11 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 2/3 (motiv: DM.) Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: nu am. Poza cu /stats(obligatorie): http://imgur.com/WvReTVJ Alte precizari: sper sa fiu acceptat Acceptat! Nickname: Cosminacsm Level: 8 Nume real: Cosmina Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):csmcosma De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Este un clan deosebit decat celelalte Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:10 Intervalul de timp in care joci SA:MP:Ziua si Seara Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da Cate warn-uri ai in joc?(motiv):1.3 limbaj vulgar Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu Poza cu /stats(obligatorie):http://i.imgur.com/TAodiUB.png Alte precizari: Nu Acceptat! Quote
Alex Zaha Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Nickname: xZahax Level: 10 Nume real: Alex Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):--- De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Imi place să lucrez în echipă și să cunosc oameni noi. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:5-6 (Sau si mai mult) Intervalul de timp in care joci SA:MP: Intre 11 dimineața si 1 noaptea.. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Normal. Cate warn-uri ai in joc?(motiv):Nu am . Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da. Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu o am suspendată. Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/zutBGpk Alte precizari: Sper să fiu acceptat. Quote
SenzuaL Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Nickname: SenzuaL Level: 5 Nume real: Darius Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): - De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Am auzit ca este un clan respectat si eu il consider deosebit. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 Intervalul de timp in care joci SA:MP: intre 14:00 - 22:00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0 Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu Poza cu /stats(obligatorie): http://imgur.com/GwkyouE Alte precizari: Ii salut pe cei din clan si sper sa fiu si eu membru cat de curand. Quote
LexXxuS1 Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Nickname: xZahax Level: 10 Nume real: Alex Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):--- De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Imi place să lucrez în echipă și să cunosc oameni noi. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:5-6 (Sau si mai mult) Intervalul de timp in care joci SA:MP: Intre 11 dimineața si 1 noaptea.. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Normal. Cate warn-uri ai in joc?(motiv):Nu am . Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da. Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu o am suspendată. Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/zutBGpk Alte precizari: Sper să fiu acceptat. Acceptat! Nickname: SenzuaL Level: 5 Nume real: Darius Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): - De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Am auzit ca este un clan respectat si eu il consider deosebit. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 Intervalul de timp in care joci SA:MP: intre 14:00 - 22:00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0 Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu Poza cu /stats(obligatorie): http://imgur.com/GwkyouE Alte precizari: Ii salut pe cei din clan si sper sa fiu si eu membru cat de curand. Acceptat! Quote
xClawSs Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Nickname: xClawSs Level: 7 Nume real: Claudiu Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):-- De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Pentru ca imi place sa fac cunostinta cu oameni noi,si imi place sa ajut clanul. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:7-8 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP:10:00-15:00 apoi de la 19:00-22:00. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da. Cate warn-uri ai in joc?(motiv):Am doar unul din cauza limbajului,nu se va mai repeta. Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da. Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu. Poza cu /stats(obligatorie): http://cubeupload.com/im/bEm3oL.png Alte precizari: Sper sa fiu acceptat. Quote
fuuego2001_YT Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Model Cerere: Nickname:fuuego2001_YT Level: 5 Nume real: Denis Varsta reala: 14 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):nu De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Ca ami place numele si vreau sa fiu intrun clan Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:4 Intervalul de timp in care joci SA:MP:12:00-14:00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:uneori ma mai incurc!! deci da! Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?:da Cate warn-uri ai in joc?(motiv):0/3 Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?:da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?:da Poza cu /stats(obligatorie):http://bluepanel.bugged.ro/profile/fuuego2001_YT Alte precizari: sper sa fiu acceptat Quote
Kappa_Nebunu Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) Nickname: Nebunatikuu Level: 8 Nume real: Alex Varsta reala: 16 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): Nu am avut alte nickname-uri. De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Deoarece vreau sa ajut si sa slujesc clanul indiferent de situatii. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7 Intervalul de timp in care joci SA:MP: 12-14 16-18 22-00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0/3 warns Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/AXjJMEo Alte precizari: Imi doresc foarte mult sa fiu acceptat. Edited August 6, 2014 by Kappa_Nebunu Quote
MadalinPetrea Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Nickname: madalin5 Level: 17 Nume real: madalin Varsta reala: 14 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):nu am avut alte nickuri De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Vreau sa ma alatur clanului Hell deoarece imi place modul in care este format Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 8 ore pe zi Intervalul de timp in care joci SA:MP: intrevalul in care joc este random Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: da Cate warn-uri ai in joc?(motiv):nu am warn in joc Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: nu Poza cu /stats(obligatorie):http://i.imgur.com/THernRI.jpg?1 Alte precizari: Nu am de facut alte precizari Quote
LexXxuS1 Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 Nickname: xClawSs Level: 7 Nume real: Claudiu Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):-- De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Pentru ca imi place sa fac cunostinta cu oameni noi,si imi place sa ajut clanul. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:7-8 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP:10:00-15:00 apoi de la 19:00-22:00. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da. Cate warn-uri ai in joc?(motiv):Am doar unul din cauza limbajului,nu se va mai repeta. Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da. Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu. Poza cu /stats(obligatorie): http://cubeupload.com/im/bEm3oL.png Alte precizari: Sper sa fiu acceptat. Acceptat! Model Cerere:Nickname:fuuego2001_YT Level: 5 Nume real: Denis Varsta reala: 14 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):nu De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Ca ami place numele si vreau sa fiu intrun clan Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:4 Intervalul de timp in care joci SA:MP:12:00-14:00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:uneori ma mai incurc!! deci da! Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?:da Cate warn-uri ai in joc?(motiv):0/3 Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?:da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?:da Poza cu /stats(obligatorie):http://bluepanel.bugged.ro/profile/fuuego2001_YT Alte precizari: sper sa fiu acceptat Acceptat! Nickname: Nebunatikuu Level: 8 Nume real: Alex Varsta reala: 16 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): Nu am avut alte nickname-uri. De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Deoarece vreau sa ajut si sa slujesc clanul indiferent de situatii. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7 Intervalul de timp in care joci SA:MP: 12-14 16-18 22-00 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0/3 warns Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/AXjJMEo Alte precizari: Imi doresc foarte mult sa fiu acceptat. Acceptat! Nickname: madalin5 Level: 17 Nume real: madalin Varsta reala: 14 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):nu am avut alte nickuri De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Vreau sa ma alatur clanului Hell deoarece imi place modul in care este format Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 8 ore pe zi Intervalul de timp in care joci SA:MP: intrevalul in care joc este random Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: da Cate warn-uri ai in joc?(motiv):nu am warn in joc Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: nu Poza cu /stats(obligatorie):http://i.imgur.com/THernRI.jpg?1 Alte precizari: Nu am de facut alte precizari Acceptat! Quote
patrickk Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Nickname:patrickk Level:21 Nume real: Patrick Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):- De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Am mai fost in acest clan si am avut amintiri foarte placute, vreau sa retraiesc aceste amintiri alaturi de lexus Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:5-10 ore Intervalul de timp in care joci SA:MP: 10:00-23:00 cu pauze Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur este un punct forte de-al meu Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Categoric ! Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 1 pentru limbaj vulgar.. Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu o am Poza cu /stats(obligatorie):http://i.imgur.com/5XEnCEx.png Alte precizari: Sper sa fiu acceptat pentru ca am mai fost in clanul dvs. Edited September 4, 2014 by Sf.patrickk Quote
Alex Varsta Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Nickname: Alecuxenon Level: 12 Nume real: Alexandru Varsta reala: 19 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):NU am avut alt Nickname De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Deoarece este un clan foarte respectat cu membri buni si intelegatori care au capacitatea de a lucra in echipa si lideri care nu vreau doar bani. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:Aproximativ 6 sau 7 ore pe zi Intervalul de timp in care joci SA:MP:Tot 6 sau 7 ca doar samp pe acest server joc Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur ca am dar pot face si cateva greseli daca ma grabesc dar nu ca ceva de gen ""sunama"" ci duar sa incurc literele. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Desigur ca o sa respect, o sa respect si membri de rank mai mic sau egal ca mine Cate warn-uri ai in joc?(motiv):Nu am primit nici un warn niciodata Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: L-am citit de cateva ori dar nu il stiu perfect si sunt foarte de acord cu tot ce am vazut acolo Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu am licenta de gun suspendata in momentul de fata Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/mcugXKQ Alte precizari: Imi place sa ma distrez pe acest server nu sa muncesc toata ziua. Imi place sa imi fac prieteni de prin toate factiunile sau prieteni civili pentru a putea face rob sau curse e.t.c. Quote
LexXxuS1 Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Nickname:patrickk Level:21 Nume real: Patrick Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):- De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Am mai fost in acest clan si am avut amintiri foarte placute, vreau sa retraiesc aceste amintiri alaturi de lexus Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:5-10 ore Intervalul de timp in care joci SA:MP: 10:00-23:00 cu pauze Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur este un punct forte de-al meu Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Categoric ! Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 1 pentru limbaj vulgar.. Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu o am Poza cu /stats(obligatorie):http://i.imgur.com/5XEnCEx.png Alte precizari: Sper sa fiu acceptat pentru ca am mai fost in clanul dvs. Acceptat! Nickname: Alecuxenon Level: 12 Nume real: Alexandru Varsta reala: 19 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):NU am avut alt Nickname De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Deoarece este un clan foarte respectat cu membri buni si intelegatori care au capacitatea de a lucra in echipa si lideri care nu vreau doar bani. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:Aproximativ 6 sau 7 ore pe zi Intervalul de timp in care joci SA:MP:Tot 6 sau 7 ca doar samp pe acest server joc Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur ca am dar pot face si cateva greseli daca ma grabesc dar nu ca ceva de gen ""sunama"" ci duar sa incurc literele. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Desigur ca o sa respect, o sa respect si membri de rank mai mic sau egal ca mine Cate warn-uri ai in joc?(motiv):Nu am primit nici un warn niciodata Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: L-am citit de cateva ori dar nu il stiu perfect si sunt foarte de acord cu tot ce am vazut acolo Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu am licenta de gun suspendata in momentul de fata Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/mcugXKQ Alte precizari: Imi place sa ma distrez pe acest server nu sa muncesc toata ziua. Imi place sa imi fac prieteni de prin toate factiunile sau prieteni civili pentru a putea face rob sau curse e.t.c. Acceptat! Quote
Recommended Posts