3XTAZZ Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Nickname: J.3XTAZZ Level: 7 Nume real: Marius Varsta reala: 14 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):nu am avut alte nickuri De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Vreau sa ma alatur clanului Hell deoarece imi place modul in care este format Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6 ore pe zi Intervalul de timp in care joci SA:MP: random Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: da Cate warn-uri ai in joc?(motiv):nu am warn in joc Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: nu Poza cu /stats(obligatorie): http://imgur.com/JseyXv6 Alte precizari: Nu am Quote
LexXxuS1 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Nickname: J.3XTAZZ Level: 7 Nume real: Marius Varsta reala: 14 ani Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):nu am avut alte nickuri De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Vreau sa ma alatur clanului Hell deoarece imi place modul in care este format Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6 ore pe zi Intervalul de timp in care joci SA:MP: random Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: da Cate warn-uri ai in joc?(motiv):nu am warn in joc Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: nu Poza cu /stats(obligatorie): http://imgur.com/JseyXv6 Alte precizari: Nu am Acceptat! Quote
KORA Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Nickname: KORA Level: 6 Nume real: Vartolomei Adelin Varsta reala: 21 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Îmi place clanul,are ceva special în comparaţie cu celelalte. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:8-12 Intervalul de timp in care joci SA:MP:10-22/23 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Categoric Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0 Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu am licenţa de arme. Poza cu /stats(obligatorie): Alte precizari: Nu mai am de adăugat alte precizări. Edited September 30, 2014 by KORA Quote
Denis Balosin Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) Nickname: Level: 8 mai 5 ore 9 Nume real:Balosin Denis. Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):Nu am avut. De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Din cate am auzit este un lan foarte respectat si de aceea as dori sa intru in el. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:4/5 ore depinde ce ore am la scoala. Intervalul de timp in care joci SA:MP:15/18/19 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Sigur am mai fost intr-un clan dar am plecat din cauza liderilor. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?:Sigur,au mai mult experienta. Cate warn-uri ai in joc?(motiv):1 limbaj. Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da il stiu pe derost. Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu si nu cred ca o s-o am. Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/426KjVp Alte precizari: Sper sa fiu acceptat Edited October 1, 2014 by denisbatausu Quote
KORA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) Nickname: KORA Level: 6 Nume real: Adelin Cristian Varsta reala: 21 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Îmi place clanul,are ceva special în comparaţie cu celelalte. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:8-12 Intervalul de timp in care joci SA:MP:10-22/23 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Categoric Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0 Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu am licenţa de arme. Poza cu /stats(obligatorie): Alte precizari: Nu mai am de adăugat alte precizări. CER DELETE LA PRIMU POST !. Edited October 1, 2014 by KORA Quote
LexXxuS1 Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Nickname: KORA Level: 6 Nume real: Vartolomei Adelin Varsta reala: 21 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Îmi place clanul,are ceva special în comparaţie cu celelalte. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:8-12 Intervalul de timp in care joci SA:MP:10-22/23 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Categoric Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0 Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu am licenţa de arme. Poza cu /stats(obligatorie): Alte precizari: Nu mai am de adăugat alte precizări. Respins, clanul s-a inchis. Multumesc care ati fost alaturi de mine. Nickname: Level: 8 mai 5 ore 9 Nume real:Balosin Denis. Varsta reala: 15 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):Nu am avut. De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Din cate am auzit este un lan foarte respectat si de aceea as dori sa intru in el. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:4/5 ore depinde ce ore am la scoala. Intervalul de timp in care joci SA:MP:15/18/19 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Sigur am mai fost intr-un clan dar am plecat din cauza liderilor. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?:Sigur,au mai mult experienta. Cate warn-uri ai in joc?(motiv):1 limbaj. Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da il stiu pe derost. Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu si nu cred ca o s-o am. Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/426KjVp Alte precizari: Sper sa fiu acceptat Respins, clanul s-a inchis. Multumesc care ati fost alaturi de mine. Nickname: KORA Level: 6 Nume real: Adelin Cristian Varsta reala: 21 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut): De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Îmi place clanul,are ceva special în comparaţie cu celelalte. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:8-12 Intervalul de timp in care joci SA:MP:10-22/23 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Categoric Cate warn-uri ai in joc?(motiv): 0 Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu am licenţa de arme. Poza cu /stats(obligatorie): Alte precizari: Nu mai am de adăugat alte precizări. CER DELETE LA PRIMU POST !. Respins, clanul s-a inchis. Multumesc care ati fost alaturi de mine. Quote
kills112 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Nickname: Kills112 Level: 15 Nume real: Ady Varsta reala: 16 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):Nu am mai avut. De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Pentru ca pare un clan interesant. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:Aprox 5 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP:16-21 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da, ii voi respecta. Cate warn-uri ai in joc?(motiv):2 warnuri pentru injurii. Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da, sunt de acord. Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu, am licenta Ok. Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/uCDedqP Alte precizari: As vrea sa ma acceptati. Quote
LexXxuS1 Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Nickname: Kills112 Level: 15 Nume real: Ady Varsta reala: 16 Nickname-uri anterioare (Daca ai avut):Nu am mai avut. De ce doriti sa va alaturati clanului " Hell Demons "?: Pentru ca pare un clan interesant. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:Aprox 5 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP:16-21 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din clan ?: Da, ii voi respecta. Cate warn-uri ai in joc?(motiv):2 warnuri pentru injurii. Ai invatat si esti de acord cu "Regulamentul "Hell Demons"?: Da, sunt de acord. Ai licenta de arme suspendata?daca Da, cat timp?: Nu, am licenta Ok. Poza cu /stats(obligatorie):http://imgur.com/uCDedqP Alte precizari: As vrea sa ma acceptati. Respins, clanul s-a inchis. Multumesc care ati fost alaturi de mine. Quote
Recommended Posts