Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Stoian Ionut Mihai.
Varsta: 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Pai, pentru incepul ma numesc Stoian Ionut Mihai, si sunt din Calarasi. Am 15 ani si sunt o fire linistita. Imi place sa lucrez in echipa, sunt capabil sa fac asta, sunt o fire respectuoasa, cu cei 7 ani de acasa, emotiva, glumeata, dar stiu sa ma fac si serios cand nu e de gluma.

Am mai multe hobby-uri printe care : 

- Sa joc SA:MP, Dota 2, CS:GO, fotbal, tenis si altele.

Sunt inalt, am 1.65 metrii inaltime, ochii caprui si parul brunet. Imi place sa socializez cu oamenii, sa glumesc si sa lucrez cu ei.

Ador sa ii ajut cu ce pot si cu ce am. Imi place sa ajut si playerii noi care sunt pe server.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : xSkiDroWx.
Nivel : 30.
Nume folosite anterior: S0N1QBAWS, S0N1Q.xD, LeXus.666, CastieL.
Vechime pe server: 9 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat deoarece am pus un obiest pe o anumita tasta, si am luat pentru auto-clicker, cu toate ca nu stiam ce este.

Poza cu invitatie: nexkpg.png

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/xSkiDroWx

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: stoian.gabi2.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan mare, respectat cu membrii de valoare.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pai cu prezenta mea si cu ce pot oferii.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? : Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp