Popular Post XxMihaiBxX Posted May 20, 2014 Popular Post Posted May 20, 2014 Bun, deci in legatura cu interzicerea modurilor Cleo si Asi am facut acest topic. Nu inteleg de ce ati luat aceasta masura, nu faceti fata codatilor sau ce? Cu ce deranjeaza un HPZOR, un KMF, Arme pe spate, Harta patrata, etc ?? Cei care sunt de parere ca Shad0w a gresit luand aceasta decizie sa dea un +1 sa ne facem auziti. @Shad0w 20
Pepe Rezmuves Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Aceea interzicere e doar pentru mafioti. De ce? Pentru ca tot mai multi mafioti sunt prinsi cu coduri de tip .cs sau .asi. Prin interzicerea acelor moduri pentru mafioti, poti arata cat de mare si bun mafiot esti.
Vlad98 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) E mai bine asa si dupa ce sunt prinsi cu dovezi+ video tot comenteaza si fac cereri de unban fara rost. Cati nu sunt codati... si nu inteleg de ce faci tu topic care esti in SI Edited May 20, 2014 by Lunetistul
Dorin12 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Modifica titlul din ''Vrem modurile inapoi'' in ''Vrem codurile inapoi''..... Asta este cea mai buna decizia in privintga regulamentului de pana acum, nu mai suferiti dupa coduri, daca joci corect in mafie nu ai de ce sa suferi dupa modurile cleo ;).
SHEiN.exe Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Alegere mai bună ca asta nu se putea face. Dacă eşti mafiot joci deafult dacă nu pa frate, joacă-te single player codat. O să primeşti warn pe forum.
gAZAh. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Stiti care e duma ? Sunteti prea frustrati sa realizati ca nu mai puteti scoate best la war. sunt 3 cuvinte, probabil necunoscute pentru unii din voi.. -> Afar` din casa. Edited May 20, 2014 by Rivers1337
elys2 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Aceea interzicere e doar pentru mafioti. De ce? Pentru ca tot mai multi mafioti sunt prinsi cu coduri de tip .cs sau .asi. Prin interzicerea acelor moduri pentru mafioti, poti arata cat de mare si bun mafiot esti.
GoldwyN.dll Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Foarte bine fara ele,adica unu care chiar joaca super bine nu poate lua best din cauza unui arab (ayoub_az/abdou_4),ce joaca din celalalt capat al lumii cu 200+ping si a descoperit si el codurile .cs. Edited May 20, 2014 by GoldwyN.dll
Zeldak. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 E doar pentru mafioti, chit ca eu sunt unul dintre ei si folosesc anumite moduri ce depind de cleo, imi convine această interzicere deoarece sunt mulți codați care reușesc să păcalească adminii. P.S Admini, sunt si coduri de genu .exe care nu depind de cleo deci oricum nu vor fi prinsi unii.
Evander Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Dumnezooo!! cu ce am gresit sa dam de oameni dastia ?
KEVLEW Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Prin acest topic ai dovedit ca nu poti juca fara coduri copile. 50% dintre codati nu au fost prinsi si inca folosesc codurile , dar acum dupa interzicerea cleo , .asi , .cs nu o sa mai vad besturi de 15+ la war.
FrEeRuNiNnG Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 După această interzicere o să fie cu 2-3 mai puţini codaţi care nu ştiu să ascundă codurile, dar alţii îşi dedică viaţa să ascundă bine aimul, no-recoilul. Deci cu aceşti copii care joacă cu coduri şi stiu să le ascundă n-ai ce să le faci sunt prea bătuţi în cap să realizeze că e doar un joc..
Huanq Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Macar harta mare sa fie permisa :( [interface editor / radardisc]
Azaow Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Mie nu mise pare corect sa nu avem voie cu radarrect.asi,interfata,KMF,scroll.cs,digihp.cs.La un momendat o sa ne zica sa nu mai putem alta tinta decat cea care tio da la san andreas. Sau nici macar sa mai bagam un mod in Spark sau folderul principal,aici vorbesc de arme pe spate,radarrect.asi,interfata.
Zeldak. Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Mie nu mise pare corect sa nu avem voie cu radarrect.asi,interfata,KMF,scroll.cs,digihp.cs.La un momendat o sa ne zica sa nu mai putem alta tinta decat cea care tio da la san andreas. Sau nici macar sa mai bagam un mod in Spark sau folderul principal,aici vorbesc de arme pe spate,radarrect.asi,interfata. Prin acest comment ai aratat ca esti batut in cap. E DOAR PENTRU MAFIOTI NU SI PENTRU CEILALTI! INTERFATA,ARME PE SPATE SI ALTELE NU DEPIND DE CLEO, SAL
Azaow Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Prin acest comment ai aratat ca esti batut in cap. E DOAR PENTRU MAFIOTI NU SI PENTRU CEILALTI! INTERFATA,ARME PE SPATE SI ALTELE NU DEPIND DE CLEO, SAL E clar nu ai citit nimic baietel.
Huanq Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Prin acest comment ai aratat ca esti batut in cap. E DOAR PENTRU MAFIOTI NU SI PENTRU CEILALTI! INTERFATA,ARME PE SPATE SI ALTELE NU DEPIND DE CLEO, SAL Draga Zekd4k, A ZIS FOARTE CLAR SHAD0W MODURILE .ASI , CITESTE CA NU PATESTI NIMIC. INTERFACEDOR.INI SI INTERFACEDITOR.ASI . SI ARMELE PE SPATE AU .ASI , CITESTE INAINTE SA COMENTEZI. Bafta.
Azaow Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Bun, deci in legatura cu interzicerea modurilor Cleo si Asi am facut acest topic. Nu inteleg de ce ati luat aceasta masura, nu faceti fata codatilor sau ce? Cu ce deranjeaza un HPZOR, un KMF, Arme pe spate, Harta patrata, etc ?? Cei care sunt de parere ca Shad0w a gresit luand aceasta decizie sa dea un +1 sa ne facem auziti. @Shad0w Cum faci aia sa scrie POLL acolo cand vezi topicu ? Infine eu vreau modurile inapoi.
gAZAh. Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 heuhe, ce fain e sa vezi frustratii cand se cearta, continuati va rog.
Katana Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) Ok, ai primit +7 reputation, nu înțeleg cum a putut cineva să dea +1 la aces topic, probabil codații .Sunt de părere că această decizie este una benefică deoarece așa se vor desfășura mai frumos war-urile și toți vor juca corect, iar cei care sunt prinși cu fișiere .cs / .asi vor lua ban. Repet, cea mai bună decizie prin a interzice CLEO !! Edited May 21, 2014 by Katana.Capone
XxMihaiBxX Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Da ma, inteleg, dar nu mi se pare corect. Inteleg ca e pentru mafioti, dar de ce sa nu poata avea macar "arme pe spate, KMF, hpzor si harta patrata"?? 1. Eu am jucat, nu joc si nu voi juca cu coduri, dar ganditi-va ca din cauza unora tragem multi pentru ei. 2. Nu am facut acest topic sa va certati, ci doar sa va dati cu parerea. Daca vedeti pe cineva din mafie cu mapa patrata = ban, nu?? Oricum trebuie sa luati la teste deoarece tot vor fi multi cu coduri...
Recommended Posts