Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
** INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Andrei.

Varsta: 18 ani.

Autodescriere (~ 30 cuvinte):  Sincer sa nu fiu nu prea imi place sa ma descriu. Dar totusi o sa incerc, in general sunt o persoana calma, rabdatoare si plina de viata. Am cei 7 ani de acasa, stiu sa ascult si sa respect o persoana, dar la randul meu si eu imi doresc sa fiu respectat, mai ales de persoanele pe care le respect si eu. Sunt o persoana intelegatoare, ambitioasa si am capacitatea de a lucra in echipa. Nu prea stiu ce sa mai scriu, am ajuns la capatul ideilor.

** STATISTICI ONLINE:

Nick: 69IAD

Nivel: 24

Nume folosite anterior: -

Vechime pe server: Joined 16.09.2013. Dar am fost inactiv o perioada de 2-3 luni.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, o singură dată pentru abuz de factiune. Am fost in Police Departament si am facut DM.

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/69IAD

** CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Yahoo!Messenger: rancohott_2011 | Skype: ranco.ranco

De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau să ajut... pur şi simplu îmi doresc să fac parte din acest clan.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Voi ajuta şi eu cu ce pot, în general cu ce îmi va cere liderul. 

Esti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.

Esti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server?:  Da.

Edited by 69IAD
Posted

De ce cam praf? Am specificat ca am fost inactiv o perioadă (din cauza calculatorului, dar acum am unul nou şi pot juca fară probleme) şi de aceea nu am un Faction History mai înflorit.

Eu zic ca e destul de bun... am fost de 2 ori in Police Department si de 2 ori in F.B.I. (oricum nu ştiu dacă are vreo legătură istoricul facţiunilor mele).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp