WizzeyFENOMEN Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 (edited) [*] Nume in joc : Bogy [*] Level : 15 [*] Varsta ( reala ) : 15 [*] Faction History ( precizati si rank-ul ) : Grove Street rank 1 , The Russian Mafia rank 2 , Grove Street rank 1 [*] De ce doriti sa va alaturati Clanului Sportivu ? : Doresc sa ma alatur clanului "Sportivu" , deoarece imi place mult membrii lui si liderul lui [*] Cate ore joci SA-MP ( fare AFK / sleep ) : 6 minim [*] In ce interval de ore joci de obicei ? : 15:00 - 23:00 [*] Nick-uri / Conturi anterioare : Pai mai am un cont cu numele : RedSyes [*] Cu ce considerati ca se ocupa acest clan ? ( vorbiti deschis..) : Sincer , nu stiu , imi pare nespus de rau [*] Sincer...aveti capacitatea de a lucra in echipa pentru binele comun al familiei ? : Da [*] Ati avut vreodata confilicte cu vreun membru din clanul Sportivu ? : Nu [*] Vei respecta toti membri si vei asculta de cei cu rank mai mare din clan ? : Da [*] Poza cu /stats : http://imgur.com/0ZNbKmo [*] Ati avut vreodata Ban ? Daca da ,precizati motivul : Nu am avut ban [*] Numarul de warn-uri pe care le aveti si motivul : 1/3 , cladire inaccesibila la war [*] Sunteti pe Blacklistul vreunei factiuni ? ( precizati factiunea daca da ) : Nu sunt pe BlackList [*] O sa fi de acord cu decizile liderului , fie ca sunt bune sau rele ? : Da [*] Alte precizari ( e.x Ce trebuie schimbat la clanul nostru ) : Nu am [*] O descriere cat mai sincera (minim 20 cuvinte) : Pai .. sunt un baiat in varsta de 15 ani , sunt pus pe munca , glumet , spor de munca si cam atat ce va pot spune .. restul va las pe voi sa ma descoperiti ;) Edited May 26, 2014 by RedSyes
Recommended Posts