Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu am fost șmecher mereu amice :3 mulțumesc, mulțumesc.

Acum premiu ?

Îți dau din picioare la fiecare oră, apropo, las-o moale cu jucărie, că dacă stau să uploadez videoclipul iei și tu ban, mz.

Posted

Nimic special, ai stat doar la panda si i-ai asteptat pe aia, dar recunosc, le-ai dat macel, gg m3n.

BTW: Fa un video cand nu stai la panda, gg bine jucat.

Posted (edited)

Nimic special, ai stat doar la panda si i-ai asteptat pe aia, dar recunosc, le-ai dat macel, gg m3n.

Done http://imgur.com/a/SmYiy

jiL7g0J.png

Edited by ALEXU.
Posted

GG :* . Tu cu Deso si Klaus faceti toata mafia .. De asta e jmk Tycoon =))

Exact, noi facem tot =)).

Pui de ungur, eu zic sa nu mai comentezi atat, cat ai fost in mafie erai pamant de flori :*.

Pai nu te-am invatat Alexule cum se trage? 

Posted

Posted

Exact, noi facem tot =)).

Pui de ungur, eu zic sa nu mai comentezi atat, cat ai fost in mafie erai pamant de flori :*.

Pai nu te-am invatat Alexule cum se trage? 

Eu pamant ? Cand iti dadeam pe teava aia cu low ? Da-o dracu' pustiule, lasa-te si nu comenta aiurea.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp