.Bogdan. Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 (edited) Salutare BuGGed! Revin cu un nou tutorial. Astazi am sa va invat cum sa va schimbati font-ul textului din chatbox. Pentru inceput, aveti nevoie de 2 programe: Typograf - http://www.neuber.com/typograph/download.html Hex Editor - http://www.hhdsoftware.com/free-hex-editor 1. Deschideti aplicatia Typograf si alegeti-va ce font doriti: 2. Dati click dreapta pe numele font-ului, dupa care apasati butonul Properties. Dupa ce ati apasat pe buton, o sa apara o casuta noua. Apasati pe butonul Rename. 3. In noua casuta aparuta, veti inlocui casuta New New Name cu noul nume al font-ului. (Puteti alege ce nume doriti): 4. Dupa ce ati apasat pe butonul Rename, salvati font-ul. (Nu conteaza unde este salvat) 5. De pe Desktop (sau de oriunde ati salvat font-ul), veti deschide font-ul si veti apasa pe install. 6. Acum puteti inchide aplicatia Typograf si deschideti Hex Editor Neo. Apasati pe File -> Open -> Open File si deschideti fisierul samp.dll (acesta se afla in folderul unde este instalat GTA-ul) 7. Apasati combinatia de taste CTRL + F, apoi scrieti in noua casuta cuvantul Arial, pentru a va gasi acel cuvant. Dupa care, selectati linia respectiva, si dati click pe litera A astfel incat sageata verde sa apara pe litera A. Apoi, inlocuiti Arial cu numele font-ului vostru (in cazul nostru, Comic) dupa care intrati la File -> Save (sau CTRL + S) si deschideti SA:MP-ul (care trebuie sa fie inchis in tot acest timp). Acesta a fost tutorialul. Daca aveti nevoie de ajutor sau vreti sa intrebati ceva, nu ezitati sa postati aici. P.S: Pozele nu sunt facut de mine. Sunt niste poze mai vechi pastrate de mine in PC. +1 daca v-a fost de ajutor. Edited May 28, 2014 by AlbastreL
dArl1ng Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Eu stiam de faza asta , dar trebuie sa recunosc , e bun pentru incepatori , bravo !
MasaTociTa Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Salutare BuGGed! Revin cu un nou tutorial. Astazi am sa va invat cum sa va schimbati font-ul textului din chatbox. Pentru inceput, aveti nevoie de 2 programe: Typograf - http://www.neuber.com/typograph/download.html Hex Editor - http://www.hhdsoftware.com/free-hex-editor 1. Deschideti aplicatia Typograf si alegeti-va ce font doriti: 2. Dati click dreapta pe numele font-ului, dupa care apasati butonul Properties. Dupa ce ati apasat pe buton, o sa apara o casuta noua. Apasati pe butonul Rename. 3. In noua casuta aparuta, veti inlocui casuta New New Name cu noul nume al font-ului. (Puteti alege ce nume doriti): 4. Dupa ce ati apasat pe butonul Rename, salvati font-ul. (Nu conteaza unde este salvat) 5. De pe Desktop (sau de oriunde ati salvat font-ul), veti deschide font-ul si veti apasa pe install. 6. Acum puteti inchide aplicatia Typograf si deschideti Hex Editor Neo. Apasati pe File -> Open -> Open File si deschideti fisierul samp.dll (acesta se afla in folderul unde este instalat GTA-ul) 7. Apasati combinatia de taste CTRL + F, apoi scrieti in noua casuta cuvantul Arial, pentru a va gasi acel cuvant. Dupa care, selectati linia respectiva, si dati click pe litera A astfel incat sageata verde sa apara pe litera A. Apoi, inlocuiti Arial cu numele font-ului vostru (in cazul nostru, Comic) dupa care intrati la File -> Save (sau CTRL + S) si deschideti SA:MP-ul (care trebuie sa fie inchis in tot acest timp). Acesta a fost tutorialul. Daca aveti nevoie de ajutor sau vreti sa intrebati ceva, nu ezitati sa postati aici. P.S: Pozele nu sunt facut de mine. Sunt niste poze mai vechi pastrate de mine in PC. +1 daca v-a fost de ajutor. Dc il furi de la Mircea?
.Bogdan. Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Dc il furi de la Mircea? Imi cer scuze..nu am vrut sa copi pe nimeni. Nu am cautat sa vad daca mai este postat..
XxXxExtremexXxX Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Imi cer scuze..nu am vrut sa copi pe nimeni. Nu am cautat sa vad daca mai este postat.. A fost postat e Mircea + că a mai fost postat si pe altă comunitate.
.Bogdan. Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 A fost postat e Mircea + că a mai fost postat si pe altă comunitate. Frate, eu am facut tutorialul ca sa ii ajut pe cei care nu stiu. Daca nu va convine, stati in banca voastra si nu mai comentati pentru un +1 la posts.
XxXxExtremexXxX Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Frate, eu am facut tutorialul ca sa ii ajut pe cei care nu stiu. Daca nu va convine, stati in banca voastra si nu mai comentati pentru un +1 la posts. Nu l-ai făcut tu, asta e treaba.
Ambrose. Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Frate, eu am facut tutorialul ca sa ii ajut pe cei care nu stiu. Daca nu va convine, stati in banca voastra si nu mai comentati pentru un +1 la posts. Vai de capu' tău.
Recommended Posts