Massive Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Intra la Start > Control panel > Security center > Windows firewall > si selecteaza ON !
RobertoCcarlos Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Caut de vreo 5 ore pe net si nu gasesc nimic :| Chiar nu poate sa ma ajute si pe mine nimeni !? Dau +1 in fiecare zi celui care ma ajuta !!! Reinstall windows :))
GBZ Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Dai la favorite si scrie blue.bugged.ro Am scris si BLUE si RPG si IP si degeaba. Intra la Start > Control panel > Security center > Windows firewall > si selecteaza ON ! Degeaba, tot nu merge. Reinstall windows :)) Am Reinstalat si Windows-ul si aceeasi problema am !
RobertoCcarlos Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Am scris si BLUE si RPG si IP si degeaba. Degeaba, tot nu merge. Am Reinstalat si Windows-ul si aceeasi problema am ! E imposibil daca reinstalez sa nu-ti mearga, dar infine am incercat P.S: Arunca rabla pe care o ai frate si iati altu Edited June 6, 2014 by SeT
GBZ Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 E imposibil daca reinstalez sa nu-ti mearga, dar infine am incercat P.S: Arunca rabla pe care o ai frate si iati altu Copile invata sa scrii, nu am nici-o rabla stai parcat.
Azaow Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Am dat la add server si am scris si 'blue.bugged.ro', si 'rpg.bugged.ro'. Si tot degeaba :| 1.Restart la router. 2.Baga iar versiunea 0.3z. 3.Sterge modurile instalate inainte sa se intample asta. 4.Baga iar GTA 3.
GBZ Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 1.Restart la router. 2.Baga iar versiunea 0.3z. 3.Sterge modurile instalate inainte sa se intample asta. 4.Baga iar GTA 3. Nu am Router / Moduri.
AndreiFIFA Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Nu ma pricep prea bine dar am sa iti zic ce am facut eu. In primul rand am dezinstalat sampul.Dupa care am dezinstalat si Gta San Andreas si dupa le-am instalat si am bagat la severe favorite blue.bugged.ro si mi-a mers. Poate reusesti.
GBZ Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Nu ma pricep prea bine dar am sa iti zic ce am facut eu. In primul rand am dezinstalat sampul.Dupa care am dezinstalat si Gta San Andreas si dupa le-am instalat si am bagat la severe favorite blue.bugged.ro si mi-a mers. Poate reusesti. Degeaba frate, tot aceeasi problema da cacao .
aMo Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Deci, am intrat cu TW'ul la el, si aceasta faza ii face doar la serverul 'blue.bugged.ro', celelalte servere merg ca la carte, inclusiv 'red.bugged.ro'.
GBZ Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Poate e de la viteza de internet... Nu are cum sa fie de la Net.. ca imi merge brici. Deci, am intrat cu TW'ul la el, si aceasta faza ii face doar la serverul 'blue.bugged.ro', celelalte servere merg ca la carte, inclusiv 'red.bugged.ro'. Multumesc mult aMo pentru ajutor-ul acordat. Mai cauta pe net rezolvarea . Am cautat, nu gasesc nici-o solutie.
Mr.Cata Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 (edited) Mai astept parerile voastre !!! Nici mie nu-mi merge. a cazut host-ul extern sau cum pnm se cheama :)). Daca esti din strainatate asa iti face. eu cel putin sunt din Italia si asa imi arata si face asa doar cand cade host-ul extern. Fi atent. dai pe Internet si dai inapoi la Favorites. daca nu merge o fi dela internetu' tau.. am patito' si eu odata da nu mai stiu cum am rezolvat-o :)) Edited June 7, 2014 by Alliance iCata
ZuZu25 Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Reinstalarea windowsului este bine venita in orice moment , daca te plictisesti. Dar nu vad cu ce ar putea ajuta la problema ta...Incearca sa dai un ping in server?Dai Start -> Run -> scrii cmd -> Dai ENTER -> in fereastra neagra care aprare scrii: ping 77.81.202.202Dupa ce dai ping, spune-ne rezultatul. Daca nu stii sa interpretezi ce iti apare acolo, fa un print screen si posteaza-l.
GBZ Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Nici mie nu-mi merge. a cazut host-ul extern sau cum pnm se cheama :)). Daca esti din strainatate asa iti face. eu cel putin sunt din Italia si asa imi arata si face asa doar cand cade host-ul extern. Fi atent. dai pe Internet si dai inapoi la Favorites. daca nu merge o fi dela internetu' tau.. am patito' si eu odata da nu mai stiu cum am rezolvat-o :)) Frate nu e de de la Net-ul meu.. cum am si spus, imi merge absolut orice server inafara de BLUE. Reinstalarea windowsului este bine venita in orice moment , daca te plictisesti. Dar nu vad cu ce ar putea ajuta la problema ta... Incearca sa dai un ping in server? Dai Start -> Run -> scrii cmd -> Dai ENTER -> in fereastra neagra care aprare scrii: ping 77.81.202.202 Dupa ce dai ping, spune-ne rezultatul. Daca nu stii sa interpretezi ce iti apare acolo, fa un print screen si posteaza-l. Ce legatura are acel IP cu al meu ?
Mr.Cata Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Frate nu e de de la Net-ul meu.. cum am si spus, imi merge absolut orice server inafara de BLUE. Ce legatura are acel IP cu al meu ? Chiar nu stiu. asa imi arata si mie de azi dimineatza. si asa a mai facut. Am aflat ca e dela Hostul extern.
GBZ Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Chiar nu stiu. asa imi arata si mie de azi dimineatza. si asa a mai facut. Am aflat ca e dela Hostul extern. Am reinstalat si Windows-ul si degeaba.. chiar nu am idee de la ce poate fii.
GBZ Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Incearca, si da-mi rezultatele. Tu ai dat Copi-Paste de la un Tutorial si vi la mine sa imi zici ce sa fac. Nu frate, nu are nici-o legatura acel IP cu ping-ul de la IP-ul meu. Nu se poate rezolva aceasta problema, nu se gaseste un fix problem :|
ProLifer Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Salutare, am intampinat o problema cu "Samp-ul" ( Server-ul de Samp: 'blue.bugged.ro' ). Am incercat sa intru pe server si nu merge sa ma conectez. Am aici niste SS-uri in care am intampinat problemele. ->>> http://i.imgur.com/rNeQhyc.png ->>> http://i.imgur.com/VzPIrl2.png Uitati-va in poze unde scrie la IP de la server: " ( Retrieving info.. ) ". Nu apare niciun player online si absolut nimic. Help me ! Cine ma poate ajuta dau +1. Am o singura idee: 1) Click dreapta pe samp.exe 2) Dai la properties si compatibility, dupa aceea faci asa: selectezi sa ruleze sub windows 2000 (run this program in compatibiliy mode for) bifezi disable visual themes si run this program as administrator (parca asa era, daca ai windows 7, eu-s la tara si am XP pe asta, nu mai sunt sigur cum scria) Acelasi lucru il faci si la gta_sa.exe Nu merge nici asa, soarta. Bafta oricum.
GBZ Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Am o singura idee: 1) Click dreapta pe samp.exe 2) Dai la properties si compatibility, dupa aceea faci asa: selectezi sa ruleze sub windows 2000 (run this program in compatibiliy mode for) bifezi disable visual themes si run this program as administrator (parca asa era, daca ai windows 7, eu-s la tara si am XP pe asta, nu mai sunt sigur cum scria) Acelasi lucru il faci si la gta_sa.exe Nu merge nici asa, soarta. Bafta oricum. Nu gasesc " Run this program as Administrator", am Windows XP SP 3. Am bifat sub windows 2000. Am bifat 'disable visual themes'. Si tot nu merge.
GBZ Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 NU SE POATE ASA CEVA X(X(X( AM REINSTALAT DIN NOU WINDOWS-UL SI TOT NU MERGE X(X(X(X(X(X(X(
Recommended Posts