RobertoCcarlos Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Off-Topic fac toti Noobi ca si tine = Faci mai multe posturi intr-un topic. Daca mai postezi aici poate o sa iei si BAN. Ms de raspuns Nu o sa te mai ajut cu ceva in viata mea ce tine legat de acest forum si samp, dar totusi ms de raspuns
Apollyon Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Intra in documents-> GTA San Andreas User Files si sterge gta_sa.setDaca nu merge incearca sa deschizi SAMP cu Run as administrator (nu stiu daca e si pe xp optiunea aia)
alesu Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Da-mi PM cu id-ul tau de mess/skype si vedem acolo. Intre timp, spui ca ai folosit si VPN? Cam greu de crezut sa nu-ti mearga prin VPN. Daca firma de net iti blocheaza accesul catre un ip, folosirea VPNului ar fi rezolvat problema. Astept totusi PM, poate rezolvam diseara sau maine.
Cristi599 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Salutare, am intampinat o problema cu "Samp-ul" ( Server-ul de Samp: 'blue.bugged.ro' ). Am incercat sa intru pe server si nu merge sa ma conectez. Am aici niste SS-uri in care am intampinat problemele. ->>> http://i.imgur.com/rNeQhyc.png ->>> http://i.imgur.com/VzPIrl2.png Uitati-va in poze unde scrie la IP de la server: " ( Retrieving info.. ) ". Nu apare niciun player online si absolut nimic. Help me ! Cine ma poate ajuta dau +1. Şterge serverul şi rebagă-l. Dacă nu ştii IP-ul: blue.bugged.ro Aştept cei 100kk
kenny47 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Tot ce trebuie sa faci este: 1.Sterge acel server.. 2. Baga acest IP:93.119.30.66:7777 (este blue.bugged.ro) 3.Da un restart da PC 4.Da un restart si la net. Sper ca te-am ajutat. .omg.
Sk1TTLe Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Voi nu intelegeti, postati pentru + 1, am citit toate paginiile si stiu despre ce este vorba, a incercat absolut tot ce este posibil si nu ii merge. Ia legatura cu Rasta din cate am auzit se pricepe, incearca totusi sa bagi windows 7 / 8 daca-ti permite PC-ul sau cerei ajutorul lui @JustinianBicepsz0r
GBZ Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Sunt incepatori copii astia, lasa-i ca nu au soarta.
SorynGabriel Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Instaleaza windowsu dar prima oara sterge tot instalu la gta si samp si pe urma o sa iti mearga sigur
alesu Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 (edited) Sunt incepatori copii astia, lasa-i ca nu au soarta. Inca astept sa ma contactezi. Exista 4 motive pentru care poti avea problema asta, aranjate in ordinea probabilitatii lor: 1. Firma ta de net iti blocheaza accesul catre IP-ul serverului. 2. Hosterul serverului blocheaza IP-ul tau. 3. IP-ul serverului este blocat prin firewall (putin probabil, intrucat din spusele tale, ai dat reinstall la Windows) 4. Ai editat / a fost editat fisierul hosts din "\system32\drivers\etc\" (la fel de putin probabil, la fel ca mai sus) Acuma, dupa ce ti-am enumerat principalele motive pentru care nu ti-ar merge DOAR serverul asta (restul neavand probleme), primele 2 le poti rezolva prin VPN, celelalte 2 se rezolva prin modificarea setarilor firewaului sau modificarea fisierului hosts. Astept PM cu idul tau (skype / mess, your choice). Edited June 14, 2014 by AIMRasta.Valuare
GBZ Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 @gbz. Ultima solutie.. Schimba netu'. Da, cum sa nu.
Mr.Cata Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Da, cum sa nu. Frate ce nu intelegi, ca problema e dela firma de net care iti blocheaza conectiunea cu blue.bugged.ro? cu ip-ul tau?! Toti zic asta.. ce vrei sa faci alt ceva ia zi? Daca tu zici ca dela net nu e.. dela pc nu e.. dela windows nu e... Incearca sa schimbi netu'...I zici lu maicata ca merge prost, ca nu-ti merge bine etc etc... vezi tu :))
GBZ Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 Frate ce nu intelegi, ca problema e dela firma de net care iti blocheaza conectiunea cu blue.bugged.ro? cu ip-ul tau?! Toti zic asta.. ce vrei sa faci alt ceva ia zi? Daca tu zici ca dela net nu e.. dela pc nu e.. dela windows nu e... Incearca sa schimbi netu'...I zici lu maicata ca merge prost, ca nu-ti merge bine etc etc... vezi tu :)) Frate, eu am contract cu firma asta de net de peste 5 ani, nu am cum sa o schimb. Si nu are nici-o legatura NET-ul cu Server-ul. Explica-mi tu, dc RED si celelalte servere imi merg, iar BLUE nu ?
Mr.Cata Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 (edited) Frate, eu am contract cu firma asta de net de peste 5 ani, nu am cum sa o schimb. Si nu are nici-o legatura NET-ul cu Server-ul. Explica-mi tu, dc RED si celelalte servere imi merg, iar BLUE nu ? Nu stiu mane, si eu am avut aceias problema. dar am schimbat net-ul, si am rezolvat.. Si o solutie ar fi dela host. @Shad0w. Edited June 14, 2014 by Alliance iCata
ClaytoN. Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Frate, eu am contract cu firma asta de net de peste 5 ani, nu am cum sa o schimb. Si nu are nici-o legatura NET-ul cu Server-ul. Explica-mi tu, dc RED si celelalte servere imi merg, iar BLUE nu ? Cel mai probabil ai o eroare cand bagi acest server. Incearca sa instalezi din nou versiunea 0.3z si sa il bagi din nou, apoi dai un Refresh. Daca nici asa nu iti merge inseamna ca e o problema " foarte ciudata " de la PC. Sigur nu este de la host sau de la server, daca nu iti merge reinstaleaza windows-ul si trebuie sa mearga.
Vlad98 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Frate, eu am contract cu firma asta de net de peste 5 ani, nu am cum sa o schimb. Si nu are nici-o legatura NET-ul cu Server-ul. Explica-mi tu, dc RED si celelalte servere imi merg, iar BLUE nu ? Incearca sa intri cu sandboxie sau cu razer game booster. Razer game booster e un program care ajuta jocul sa functioneze fara lag, dar deschide si programul de samp. Sper ca acum sa mearga. .omg.
GBZ Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Cel mai probabil ai o eroare cand bagi acest server. Incearca sa instalezi din nou versiunea 0.3z si sa il bagi din nou, apoi dai un Refresh. Daca nici asa nu iti merge inseamna ca e o problema " foarte ciudata " de la PC. Sigur nu este de la host sau de la server, daca nu iti merge reinstaleaza windows-ul si trebuie sa mearga. Mda.. Incearca sa intri cu sandboxie sau cu razer game booster. Razer game booster e un program care ajuta jocul sa functioneze fara lag, dar deschide si programul de samp. Sper ca acum sa mearga. .omg. Am incercat cu Sandoboxie, nu merge.
Vlad98 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Dar cu razer game booster? Mda.. Am incercat cu Sandoboxie, nu merge.
XxMihaiBxX Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Auzi, dar am o intrebare. Tu ti-ai schimbat PC si nu mai merge sau asa dintr-o data ori ti-ai schimbat netu ??
Brosky Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Incearca sa inchizi PC'ul, scoti cablul de la net, scoti si PC'ul din priza si astepti 1-2 minute. Am avut multe probleme asemanatoare, incearca asa.
Kenton Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Mda.. Am incercat cu Sandoboxie, nu merge. Am văzut că ai windows xp. Intră În control panel-->security center--> firewall--> şi le opreşti.
GBZ Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Am văzut că ai windows xp. Intră În control panel-->security center--> firewall--> şi le opreşti. Voi nu cititi inainte de a posta ? Am facut si treaba asta, de peste 1000 de ori.
RaZZvaN. Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Suna-i pe cei de la net, sau verifica in control panel daca merge conexiuna la samp.
Recommended Posts