GBZ Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 gbz te lasi de SA:MP <3 cel mai bine asa . In locul tau taceam, gura mica baiete ca esti un nimic. Mz, Pa.
RPGAlex Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 In locul tau taceam, gura mica baiete ca esti un nimic. Mz, Pa. Ai reinstalat windowsul?
RIPZOR Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 In locul tau taceam, gura mica baiete ca esti un nimic. Mz, Pa. Schimba c.r.a.c.k-ul Daca nu ai modem suna si tu la aia de la UPC, rcs/rds si spune sa iti dea un restart la internet.
GBZ Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Ai reinstalat windowsul? Da, de vreo 10 ori pe putin. Tin sa mentionez ca am Windows XP SP3, este special pentru mine, iar pentru jocuri este unic.
AIM.Egzekut0rr. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Reinstaleaza Gta San Andreas + dute pe net si ia din nou sa-mp !Dupa ce ai facut toate acestea si tot nuti merge vino si lasa un reply ! Edited June 9, 2014 by BvB.Egzekut0rr.
GBZ Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Schimba c.r.a.c.k-ul Daca nu ai modem suna si tu la aia de la UPC, rcs/rds si spune sa iti dea un restart la internet. Daca esti amabil, imi poti da tu un Cr@ck ? Dar nu ala de pe fisierulmeu. Reinstaleaza Gta San Andreas + dute pe net si ia din nou sa-mp ! Dupa ce ai facut toate acestea si tot nuti merge vino si lasa un reply ! Frate, crede-ma am Reinstalat GTA de m-am plictisit. Nu sunt picat de pe luna si chiar nu stiu de la cine poate sa fie aceasta problema. Am CD original, nu cred ca ar fii asta o problema. Daca Server-ul "RED.BUGGED.RO" imi merge ca la carte la fel ca si celelalte servere de la 'Internet', sau 'Hosted'.
AIM.Egzekut0rr. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Daca esti amabil, imi poti da tu un Cr@ck ? Dar nu ala de pe fisierulmeu. Frate, crede-ma am Reinstalat GTA de m-am plictisit. Nu sunt picat de pe luna si chiar nu stiu de la cine poate sa fie aceasta problema. Am CD original, nu cred ca ar fii asta o problema. Daca Server-ul "RED.BUGGED.RO" imi merge ca la carte la fel ca si celelalte servere de la 'Internet', sau 'Hosted'. @gbz Incearca sa scrii la "Add Server blue.bugged.ro:7777 " daca nu merge asa incearca ip-ul.
GBZ Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 @gbz Incearca sa scrii la "Add Server blue.bugged.ro:7777 " daca nu merge asa incearca ip-ul. Am incercat orice varianta posibila, chiar nu exista nici un fix problem ?
wait01 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Sterge gta_sa.set si Userdata.dat din My documents GTASA Files
AlexandruPaval Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ti-am trimis PM cu un C.R.A.C.K bun. Daca nu iti merge,descarca alt GTA San Andreas.
hammy. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Caut de vreo 5 ore pe net si nu gasesc nimic :| Chiar nu poate sa ma ajute si pe mine nimeni !? Dau +1 in fiecare zi celui care ma ajuta !!! Foloseste un server proxy pentru a putea sa-ti schimbi ipul. Daca ceea ce era mai sus n-a mers, atunci nu stiu. Esti cumva din strainatate? Poate e cazut externul de ceva timp
ReLoaD. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Deci, șterge tot din Documents, unde e GTA user files. Descărca CyberGhost si schimba ip-ul.
GBZ Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Foloseste un server proxy pentru a putea sa-ti schimbi ipul. Daca ceea ce era mai sus n-a mers, atunci nu stiu. Esti cumva din strainatate? Poate e cazut externul de ceva timp Nu sunt din strainatate, nu are cum sa cada externul, am firma de net la cateva strazi de mine.
Coco. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Incercat schimbat c.r.a.c.k.u.l , a fost schimbat si nimic Incercat dezactivate firewall-urile antivirus / windows Incercat cu vpn Incercat schimbate dns-urile Incercat ipconfig /flushdns Incercat ping red.bugged.ro / DA PiNg bine aici. incercat ping blue.bugged.ro / Nu merge aici ping. Concluzia dupa toate cele incercate si in + de mai sus Este ca providerul sau nu stiu ii blocheaza conexiunea catre blue.bugged.ro , catre red merge Trebuie sa vorbeasca cu ei sa-i schimbe ip-ul daca nici asa nu merge tre sa vorbeasca cu ei sau chiar sa schimbe netu (Star Design se numeste firma :o si e maxim 70 mb /s :o ) Edited June 9, 2014 by Coco.
KiNNd3R Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Salutare, am intampinat o problema cu "Samp-ul" ( Server-ul de Samp: 'blue.bugged.ro' ). Am incercat sa intru pe server si nu merge sa ma conectez. Am aici niste SS-uri in care am intampinat problemele. ->>> http://i.imgur.com/rNeQhyc.png ->>> http://i.imgur.com/VzPIrl2.png Uitati-va in poze unde scrie la IP de la server: " ( Retrieving info.. ) ". Nu apare niciun player online si absolut nimic. Help me ! Cine ma poate ajuta dau +1. Dute la firma de net.Se poate sa ai conexiunea mai mica de 100 mb.
GBZ Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Dute la firma de net.Se poate sa ai conexiunea mai mica de 100 mb. Nu inteleg, ce legatura are NET-ul cu acest server de Samp ? Merg toate serverele, mai putin 'blue.bugged.ro'.
KiNNd3R Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) Nu inteleg, ce legatura are NET-ul cu acest server de Samp ? Merg toate serverele, mai putin 'blue.bugged.ro'. Baga: blue.bugged.ro rpg.bugged.ro Sau ip-ul sv: 93.119.30.66:7777 Edited June 10, 2014 by JusTeX aka KiNNd3R
GF Catalin. Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Alt internet clar degeaba te mai chinui sau cere asistenta la internetul tau.
GBZ Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 @@gbz, de la cine ai internet? Ai router? Am internet de la Firma numita: "Star Desing", si nu am Router.
XxMihaiBxX Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Incearca cu alt PC sa te conectezi la blue.bugged.ro, daca iti merge inseamna ca nu e de la net ci de la PC. Daca e de la PC nu stiu, daca ti neaparat sa joc bugged, schimbi PC...
AlexCondur07 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Am 2 intrebari pentru moment.Nu am citit toate postarile, deci daca repet ceva imi cer scuze. 1. Merge sa joci sa:mp pe alte servere? 2. Ai incercat sa joci si alte jocuri online sa vezi daca nu e o problema de la internet? Sau observi o scadere a calitatii internetului in ultima perioada?(merge sacadat, unele pagini nu se incarca). Dai quote sa vad raspunsul si dupa aceea revin.
GBZ Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Am 2 intrebari pentru moment.Nu am citit toate postarile, deci daca repet ceva imi cer scuze. 1. Merge sa joci sa:mp pe alte servere? 2. Ai incercat sa joci si alte jocuri online sa vezi daca nu e o problema de la internet? Sau observi o scadere a calitatii internetului in ultima perioada?(merge sacadat, unele pagini nu se incarca). Dai quote sa vad raspunsul si dupa aceea revin. Deci, fii atent. Merge sa joc pe orice Server inclusiv pe 'red.bugged.ro'. Am Steam cu multe jocuri pe el si merg toate. Nu imi merge nimic 'sacadat', nu are cum sa fie de la Internet.
RIPZOR Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Deci, fii atent. Merge sa joc pe orice Server inclusiv pe 'red.bugged.ro'. Am Steam cu multe jocuri pe el si merg toate. Nu imi merge nimic 'sacadat', nu are cum sa fie de la Internet. Ai incercat sa intri cu alt nume pe blue :-?
GBZ Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 (edited) Ai incercat sa intri cu alt nume pe blue :-? Logic ca da, am incercat orice solutie posibila. Au intrat peste 10 la mine in PC, degeaba :| Astept un raspuns de la Shad0w / Tibi sau alt Admin cu experiente. Clar nu exista nici-o problema la Net-ul meu. Sper ca am fost destul de inteles si faceti un mic efort. Mz. Edited June 10, 2014 by gbz
Recommended Posts