verde95 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 am descarcat clientu la league of legends sa se descarce si nu imi intra in el nu face nimic Quote
azeSan Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Ce trebuia sa deschizi un nou topic pt asta?! Deaceea avem "Discutii generale". La cat la suta ti se blocheaza? Quote
hammy. Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 am descarcat clientu la league of legends sa se descarce si nu imi intra in el nu face nimic Am patit si eu asta. Reinstaleaza driverul de la placa video si problema e rezolvata. Quote
verde95 Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Ce trebuia sa deschizi un nou topic pt asta?! Deaceea avem "Discutii generale". La cat la suta ti se blocheaza? nu mi se blocheaza nu imi intra in client sa il descarc si da trebuia sa deschid topic Quote
H o f f n e r Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 nu mi se blocheaza nu imi intra in client sa il descarc si da trebuia sa deschid topic Quote
Apollyon Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Reinstaleaza jocul.Nu merge nici atunci? Ia un ciocan, da 2 lovituri in unitate si incearca atunciDaca nu merge nici atunci... repeta faza cu ciocanulNu se incarca? Atunci reinstaleaza driverul de la placa video Quote
Recommended Posts