Claudiumuntean Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Salut bugged. Deci cand intru in SA:MP jocu merge perfect dar cand misc din mausul merge foarte greu dar cand nu misc din el merge perfect jocul. Ce sa-i fac? Quote
Claudiumuntean Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Up! Care rezolva problema primeste 2kk! Quote
Layzz Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 încearcă un reinstall gta, ori contactează cei de la firma mouse-ului, ori cumpărăți alt mouse. Quote
Claudiumuntean Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 încearcă un reinstall gta, ori contactează cei de la firma mouse-ului, ori cumpărăți alt mouse. Am incercat tot degeaba. Dar am schimbat tastatura in RO si dupa in EN si deatunci merge greu adica acum 2zile o fi de la chestia asta? Quote
Layzz Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Am incercat tot degeaba. Dar am schimbat tastatura in RO si dupa in EN si deatunci merge greu adica acum 2zile o fi de la chestia asta? e posibil. Quote
ContrasCalin Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Vezi daca nu e din sensibilitatea mouse-ului din san Quote
RobertoCcarlos Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 (edited) Salut bugged. Deci cand intru in SA:MP jocu merge perfect dar cand misc din mausul merge foarte greu dar cand nu misc din el merge perfect jocul. Ce sa-i fac? Frate e de la sensibilitatea mouse-ul cand intri in SAMP dai pe esc> set default adica iti reseteaza toate modificarile pe la tastatura mouse tot volume tot si sa vezi ca mere cum trebe, sau daca stii un e sensibylitatea in joc la mouse dai si schimb-o mai mare ti-as zice unde sa intri, dar i-mi descarc acuma SA :)) P.S: Daca iti va merge cum trebuie si nu-mi dai banii promisi ai report Intrebare???: Cand iesi din SA pe dekstop merge cursorul ca lumea? Edited June 3, 2014 by SeT Quote
Claudiumuntean Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Frate e de la sensibilitatea mouse-ul cand intri in SAMP dai pe esc> set default adica iti reseteaza toate modificarile pe la tastatura mouse tot volume tot si sa vezi ca mere cum trebe, sau daca stii un e sensibylitatea in joc la mouse dai si schimb-o mai mare ti-as zice unde sa intri, dar i-mi descarc acuma SA :)) P.S: Daca iti va merge cum trebuie si nu-mi dai banii promisi ai report Intrebare???: Cand iesi din SA pe dekstop merge cursorul ca lumea? Da cand ies merge cursoul ca lumea. Stai ca intru pe SAMP vad daca merge cum ai zis tu. Quote
RobertoCcarlos Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 (edited) Da cand ies merge cursoul ca lumea. Stai ca intru pe SAMP vad daca merge cum ai zis tu. Ok, astept Daca merge nu poti sa-mi dai bani acu' ca debea descarc san andreas e pe uttorent debea 25.6 % Edited June 3, 2014 by SeT Quote
Claudiumuntean Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Ok, astept Daca merge nu poti sa-mi dai money acu' ca debea descarc san andreas e pe uttorent debea 25.6 % Nu merge, astept alte raspunsuri! Up! Quote
RobertoCcarlos Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 (edited) Nu merge, astept alte raspunsuri! Up! Ai dat reset to default? ai dat ma????? SAU CUM SE CHEAMA Edited June 3, 2014 by SeT Quote
Claudiumuntean Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Ai dat reset to default? ai dat ma????? SAU CUM SE CHEAMA Da am dat ESC-options-controler-si mouse options- si restore default. Quote
Recommended Posts