Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume: Serban Bistriceanu
Varsta: 17
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Sunt un baiat cu spirit de echipa, comunicativ, receptiv caruia ii place sa faca lucrurile asa cum se cuvine. Motto-ul meu in viata este "Respecta, si vei fi respectat" pe care il aplic mereu fiind un baiat cu cei 7 ani de acasa, cu simtul umorului si cu limita bunului simt. Nu ma dau in vant dupa lucruri de nimic dar le fac cu seriozitate pe cele care necesita atentie, rabdare si docilitate. Defectul meu este acela de a fi uneori cam agitat in ceea ce fac, ma bucur de dinainte de a primi ceva care este foarte semnificativ pentru mine. Camacesta sunt eu si cum nici un om nu este perfect am si defecte pe care incerc sa nu le scot la iveala. 

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : MeLLoW
Nivel : 29
Nume folosite anterior: Zerty, Fr33d0M
Vechime pe server: 1 an
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, mi-a fost odata spart contul si am luat ban si ptr wallhack odata dar promit ca pe viitor nu se va mai repeta.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/xXBFbjV

Link cu faction history: http://bluepanel.bug.../profile/MeLLoW   - Stiu faction history este unul care lasa de dorit, pentru ca aveam atunci probleme cu scoala si eram nevoit sa dau quitgroup , ori cand eram in mafii foloseam coduri dar asta promit ca nu se va mai intampla asa cum am mentionat mai sus. Eu zic ca toata lumea ar merita o sansa dupa parerea mea . 

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Yahoo Messenger : serbanbistriceanu622 , Skype : serban.bistriceanu1
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din clan deoarece consider ca este un clan cu activitate mare atat pe joc cat si pe forum, membri sunt comunicativi , receptivi , au simtul umorului. De asemenea este unul dintre cele mai "dezvoltate" clanuri de pe server unde mi-as dori sa intru cu ardoare.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot ajuta clanul cu un membru activ, comunicativ, cu spirit de echipa si mai ales cu seriozitate si respect pentru ceilalti membri.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: da

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? da

P.S : Sper sa fiu acceptat. Cred ca merit o sansa in acest clan, unde vreau sa ma imprietenesc cu toti . Astept raspunsurile voastre. Va multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp