Catal1n Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: CătălinVarsta: 15 Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un băiat finuţ cu un caracter pe măsură,îmi place să fac caterincă şi să mă distrez.Îmi place să desenez,să fac sport,să mănânc,să dorm mult.Urmăresc des luptele K1,MMA,fotbal,bascket şi box.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Wallabee Nivel : 36 /37Nume folosite anterior: KRANTZVechime pe server: un an,pauze destul de mari.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): nu,nu am avut. Poza cu invitatie: http://imgur.com/0kVqj7Q Link cu faction history: Un 'faction history' destul de sărăcuţ,nu prea am avut timp de facţiuni.Am fost în multe facţiuni înainte de a se adăuga user panel-'faction history' CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: skype-ul meu este : en4rgyst4rDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: În primul rând îmi place TAG-ul,în al doilea rând cunosc câţiva membrii din AIM cu care mă mai joc.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu orice îmi stă în putinţă.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.
alex2014 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Contra: - Acolo la cerere iti cere LINK cu poza. - Poate eu nu ma uitam chiar la Faction History poate la orele jucate. P.S: De acum conpleteaza cu ce iti cere nu fa ce vrei tu.
XxMihaiBxX Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Contra: - Acolo la cerere iti cere LINK cu poza. - Poate eu nu ma uitam chiar la Faction History poate la orele jucate. P.S: De acum conpleteaza cu ce iti cere nu fa ce vrei tu.
Leu Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 (edited) Contra: - Acolo la cerere iti cere LINK cu poza. - Poate eu nu ma uitam chiar la Faction History poate la orele jucate. P.S: De acum conpleteaza cu ce iti cere nu fa ce vrei tu. Edited May 31, 2014 by AIM Dan Leoveanu
ShowDenYourHart Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Contra: - Acolo la cerere iti cere LINK cu poza. - Poate eu nu ma uitam chiar la Faction History poate la orele jucate. P.S: De acum conpleteaza cu ce iti cere nu fa ce vrei tu.
K1dzoR Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 (edited) Respins .t/c. Edited May 31, 2014 by AIM.kidzoR
Recommended Posts